ACTION BOX (BLU-RAY)

Boksi sisältää elokuvat Across The Line, The Heavy ja Swerve.

Across The Line:
Across the Line on toimintaelokuva, jossa FBI, venäläiset gangsterit ja meksikolainen huumekartelli taistelevat siitä kuka löytää ensimmäisenä Charlie Wrightin, pelurin, joka on kadonnut jonnekin Tijuanan syövereihin.

The Heavy:
Kaksi veljestä, toinen vankilakundi ja toinen pääministerin paikasta haaveileva huippupoliitikko joutuu törmäyskurssille tässä tähtiä vilisevässä trillerissä. Tämä tiivistunnelmainen ja toiminnantäyteinen elokuva kostosta sijoittuu julmaan maailmaan, missä korruptiota on kaikkialla, missä kukaan ei ole sitä miltä aluksi näyttää ja missä ystävistä tulee äkkiä vihollisia.

Swerve:
Väärä reitti. Väärä paikka. Väärä aika. Ajaessaan autiomaan halki Colin saapuu vakavan auto-onnettomuuden tapahtumapaikalle. Toinen kuskeista on pelästynyt kaunis nainen, toinen puolestaan kuollut muukalainen, jolla on laukku täynnä rahaa. Colin päättää toimia oikein ja viedä rahat lähimmän tuppukylän poliisiasemalle. Tästä alkaa hermoja raastava ja pirullinen leikki. Painajaismainen peli, jota käydään Australian syrjäseudulla ja jonka ainoa palkinto on eloonjääminen.

Luokka:
Formaatti: DVD

9,95

1 varastossa

Tuotetunnus
22052
Kesto
277 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Toiminta, Trilleri
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
7350062381047