ARNOLD SCHWARZENEGGER: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää elokuvat Red Sonja, Raw Deal – Raaka keikka, Conan The Destroyer ja Red Heat – Punainen vaara.

Red Sonja:
Red Sonja kiinnostaa Conan the Barbarian ja Conan the Destroyer -elokuvien faneja. Conan-elokuvien tapaan Red Sonja perustuu miekka-ja-noituus -kirjailija Robert E. Howardin hahmoihin.
Sonjan (Brigitte Nielsen) rauhallinen elämä menee pirstaleiksi, kun kuningatar Gedren (Sandahl Bergman) tappaa hänen vanhempansa. Kuningatar hallitsee terrorismillaan ja kantaa talismaania, jonka avulla hän voi tuhota koko planeetan. Sonja päättää kostaa vanhempiensa kuoleman ja saa erikoisia voimia mysteerisen näyn kautta. Hänen täytyy kuitenkin vannoa vala, että hän saa rakastua mieheen vain, jos tämä on häntä voimakkaampi. Matkallaan kuningatar Greden luo hän tapaa Kalidorin (Arnold Schwarzenegger), muukalaisen, joka on epätavallisen voimakas.

Raw Deal – Raaka keikka:
Schwarzenegger on parhaimmillaan tässä klassisessa toimintajymymenestyksessä, jossa tehtävästään erotettu FBI-agentti joutuu vastakkain Mobin kanssa.
Kun hänet kerran on vedetty juttuun mukaan, ulospääsyä ei ole. Hänen kavaltamisestaan on luvassa valtava palkkio, joten hän joutuu mukaan kuolettavaan peliin, jossa lojaaliudelle ei ole sijaa ja jossa voi luottaa vain yhteen henkilöön. Valmistaudu armottomaan taisteluun – kukaan ei anna hänelle raakaa keikkaa.

Conan The Destroyer:
Arnold Schwarzenegger on villin ja väkivaltaisen kulttielokuvan Conan, joka joukkoineen uhmaa vihollisia ja pahan kuningattaren noituutta etsiessään Dagothin avainta.

Red Heat – Punainen vaara:
Timantinkova moskovalainen huumeagentti Ivan Danko (Arnold Schwarzenegger) seuraa neuvostoliittolaista huumeparonia Viktor Rostavilia (Ed O’Ross) USA:aan. Rostavili on Chicagon poliisin hoivissa, ja Dankon tehtävänä on noutaa pahantekijä kotimaahan. Asiat mutkistuvat, kun Rostavili pääsee äkisti pakoon. Danko saa aisaparikseen kovaksikeitetyn chicagolaisetsivän Art Ridzikin (Jim Belushi) – todellisen moottoriturvan, joka ei juuri ilahdu saadessaan itselleen vähäpuheisen partnerin suoraan rautaesiripun takaa. Danko ei liiemmin arvosta vitsejä laukovaa, veltonoloista amerikkalaispoliisia. Hedelmällisen yhteistyön tiellä on esteitä, jotka saavat Berliinin muurinkin näyttämään ovenkynnykseltä.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

Tilaustuote

Tuotetunnus
90652
Ääni
englanti
Kesto
392 minuuttia
Levyjä
4
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
21.3.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165906527