BALTO BOX 1-3 (BLU-RAY)

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Balto (1995)
* Balto II – Susilauma (2002)
* Balto III – Muutoksen tuulet (2004)

Balto:
Mieltä kiehtova animaatioseikkailu kertoo yhdestä maailman rohkeimmista koirista! Balto perustuu uskomattomaan tositarinaan legendaarisesta sankarista, joka voitti puolelleen kokonaisen kansakunnan.
Balto on puoliksi siperianhusky ja puoliksi susi, eikä hän tiedä, minne todella kuuluisi. Todellisia ystäviä lukuun ottamatta Alaskan asukkaat ovat hylänneet hänet. Eräänä päivänä Nomen kylässä puhkeaa kurkkumätäepidemia, joka tarttuu nopeasti lapsiin. Kun raivokas lumimyrsky estää kaiken liikenteen, sairastuneille ei saada toimitettua pelastavaa lääkettä – ellei sitten rekikoirien joukko lähde tuhannen kilometrin taipaleelle sokaisevaan arktiseen myrskyyn hakemaan parannuskeinoa. Vain Balto voi pelastaa lapset…

Balto II – Susilauma:
Steven Spielbergin omistaman Amblin Entertainmentin tuottama ”Balto” oli elokuva, joka valloitti sydämet kaikkialla maailmassa. Nyt seikkailu jatkuu, mutta Balto ei enää ole yksin… Unohtumaton, lämmin ja jännittävä seikkailu ”Balto 2 – Susilauma” kertoo rohkeudesta ja itsensä löytämisestä.
Baltosta on tullut isä, ja kaikki muut pennut paitsi Aleu on annettu hyviin koteihin. Kohdattuaan metsästäjän nuori Aleu tajuaa, ettei sitä koskaan tulla hyväksymään samoin kuten sisariaan, sillä se näyttää enemmän sudelta kuin koiralta. Niinpä se karkaa etsiäkseen tarkoitusta elämälleen ja omaa paikkaansa maailmassa. Huolestunut Balto näkee kummallisia unia, joissa esiintyy salaperäinen valkoinen susi ja korppi. Balto lähtee Aleun mukaan etsimään sutta Alaskan kylmästä erämaasta.

Balto III – Muutoksen tuulet:
Lähde Balton ja hänen ystäviensä kanssa uuteen seikkailuun! Tämä ”Balto”-sarjan kolmas osa perustuu alaskalaiseen tositarinaan.
Balto ja hänen poikansa Kodi huomaavat uuden tekniikan uhkaavan vetokoirien tulevaisuutta, sillä lentokonetta on ruvettu pitämään nopeampana keinona kuljettaa postia ja tavaroita Alaskassa sijaitsevaan Nomen kaupunkiin. Tämän vuoksi kaupungissa päätetään järjestää Balton vetokoiratiimin ja lentäjän välinen postinkuljetuskilpailu. Kun lentäjä ei ilmestykään maaliin, iloitsevat monet koirat voitostaan, mutta Balto tajuaa jonkin menneen pieleen. Apunaan Muc ja Luc Balto päättää lähteä uskaliaalle ja jännittävälle pelastusretkelle löytääkseen kadonneen lentokoneen.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

4 varastossa

Tuotetunnus
MAJ1131
Levyjä
3
Ikäraja
7
Genre
Seikkailuanimaatio
Julkaisupäivä
22.11.2021
Alkuperäisnimi
Balto Box
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
1995, 2002, 2004
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
EAN
7350007151315