CHARLES BRONSON – DEATH WISH: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää Death Wish – Väkivallan vihollinen -elokuvat 2, 3, 4 ja 5.

Väkivallan vihollinen 2:
Elokuvassa Väkivallan vihollinen 2 Charles Bronson nähdään jälleen pääosassa Paul Kerseynä – järjestyksenvalvojana, joka tuhoaa häikäilemättä nyky-yhteiskuntaa myrkyttävät rikolliset ja raiskaajat. Tällä kertaa kosto saa yliotteen oikeudesta, kun Kerseyn rakkaan tyttären raaka raiskaus ja taloudenhoitajan murha yllyttävät tämän toimintaan. Bronsonin näyttelijäsuoritus on entistäkin sähköisempi tässä dramaattisessa ja järkyttävässä elokuvassa.

Väkivallan vihollinen 3:
Paul Kersey ei etsi väkivaltaa, väkivalta vain tuntuu löytävän hänet. Ja kun näin tapahtuu, hän ei peruuttele! Charles Bronson kaivaa esiin kovan kalustonsa tulivoimaisessa, nopeatempoisessa trillerissä! Kilometrien kuluttama ja taistelun väsyttämä Kersey haluaisi jättää väkivallan taakseen. Saavuttuaan New Yorkiin tapaamaan vanhaa ystäväänsä löytyy tämä verilammikosta haukkomasta henkeään. Hiljaisen kostajan on jälleen kerran ryhdyttävä sotaan kaupungin pohjasakkaa vastaan. Ja tällä kertaa hänellä on kunnon asevarasto mukanaan!

Väkivallan vihollinen 4:
Kuolema ja kaaos hallitsevat katuja. Armottomat huumeliigat vaanivat köyhiä, yksinäisiä ja avuttomia. Los Angeles on kaupunki pelastuksen tarpeessa… ja sen aika on nyt! Charles Bronson tekee paluun Paul Kerseynä, urbaanina järjestyksenvalvojana ja yhden miehen armeijana kivenkovassa trillerissä, joka ei anna armoa! Kaksi kilpailevaa huumejengiä pitävät Los Angelesin sotaisaa keskustaa kuolettavassa otteessaan. Mutta heidän väkivaltainen valtakautensa on saamassa ansaitsemansa lopun. Yksi mies on hakemassa kostoa naisystävänsä teinityttären kokaiininkatkuiselle kuolemalle. Hänen nimensä on Paul Kersey – ja hän on aseistettu, vaarallinen… ja pirun vihainen!

Väkivallan vihollinen 5:
Charles Bronson palaa viimeisen kerran rooliinsa oikeudenjakaja Paul Kerseyksi, joka yrittää jättää väkivallan taakseen ja elää rauhallista elämää. Toiveet kuitenkin romuttuvat, kun mafiapomo Tommy O’Shea murhaa Kerseyn kihlatun. Kerseyn on vielä kerran kaivettava esiin luontaiset kostajankykynsä ja oltava toimintatavoissaan luovempi kuin koskaan. Tehtävän edetessä käy selväksi, ettei O’Shea ole ainoa koston kohde.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

Tilaustuote

Tuotetunnus
4682
Ääni
englanti
Kesto
357 minuuttia
Levyjä
4
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
28.2.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165046827
Näyttelijät
Charles Bronson