CHEECH AND CHONG STILL SMOKING BOX

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Cheech and Song – Get out of My Room (1985)
* Cheech ja Song: Toinen elokuva (1980)
* Born in East L.A. (1987)

Cheech and Song – Get out of My Room:
Cheech and Chong – Get Out of My Room on Los Angelesiin ja sen lähikulmille sijoittuva mokumentaari. Elokuvassa seurataan, kuinka pitkälle kaksi kaverusta Cheech Marin ja Tommy Song voi päästä, kun heillä vain on riittävästi kukkaa, beibejä ja kitara.

Cheech ja Song: Toinen elokuva:
Sekopäisen kaksikon kaoottinen paluu! Cheech (Cheech Marin) ja Chong (Tommy Chong) ovat kaverukset, joiden päät ovat tukevasti pilvissä. Cheech menettää työnsä, mutta tekee kaikkensa voittaakseen puolelleen ihanan Donnan (Evelyn Guerrero). Samaan aikaan Chong tapaa Cheechin serkun Redin (Cheech Marin), joka ilmestyy kuvioihin matkalaukku ganjaa pullollaan. Sankarit lähtevät kiertämään Hollywoodia, ja kohtaavat matkan varrella vähän kaikenlaista. Siinä sivussa he tulevat tuhonneeksi elokuvan kuvauspaikan, bordellin, musiikkikaupan, yhden ökytalon – sekä lentävän lautasen.

Born in East L.A.:
Los Angelesista kotoisin olevaa meksikolaistaustaista Yhdysvaltain kansalaista Rudyä (Cheech Marin) luullaan laittomaksi meksikolaiseksi siirtolaiseksi, ja hänet siirretään Meksikoon. Hänen on tehtävä kaikkensa ja luotettava oveluuteensa päästäkseen takaisin rajan yli.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
MAJ1142
Ääni
englanti
Levyjä
3
Ikäraja
16
Genre
Komedia
Julkaisupäivä
22.11.2021
Alkuperäisnimi
Cheech and Chong Still Smoking Box
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
1980, 1985, 1987
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
EAN
7350007151421