CHUCK NORRIS: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää elokuvat Good Guys Wear Black, A Force Of One ja Octagon.

Good Guys Wear Black:
Entinen Yhdysvaltain armeijan kommando Booker yrittää etsiä syyllistä, kun sodan jälkeen hänen entiset taistelutoverinsa on murhattu yksitellen. Booker yrittää kiireisesti saada selville murhaajan ja saa huomaamatta tietoa asiasta eräältä naiselta.

A Force Of One:
Yhdysvaltain huumekaupan liikevaihto on vuodessa monia miljardeja dollareita. Poliisi on erittäin lähellä paljastaa suurta huumejuttua, mutta rikolliset ovat palkanneet palkkatappajan, tappamaan jokaisen poliisin, joka on lähelläkin paljastaa kaiken. Palkkatappajan vaarallisin ase on karate, jossa hän on lyömätön ja koko ajan kuolee poliiseja tämän hyökkäyksissä. Viimeinen mahdollisuus on pyytää Matt Logan apuun, Vietnamin sodan veteraani ja kuusinkertainen karatemestari. Aluksi Logan ei suostu hommaan, mutta kun hänen poikansa tapetaan, hän on valmis kostamaan tälle julmalle palkkatappajalle.

Octagon:
He liikkuvat äänettömästi kuin tiikerit. Hyökkäävät nopeasti kuin haukat. Yhtä tehokkaasti kuin parvi piraijoja. He ovat ninjoja, maailman vaarallisimmat soturit. Onneksi tämä heimo on ollut kuolleena jo 300 vuotta. Rikas nainen ottaa yhteyttä Scott Jamesiin, viralta sivuutettuun kamppailulajien mestariin, joka ei ole uskoa korviaan kuullessaan naisen pyynnön. Nainen tahtoo palkata Scottin henkivartijakseen, sillä ryhmä ninjoja on uhannut hänen henkeään. Tämähän ei voi olla mahdollista. Scott on nimittäin ainoa, joka tuntee salaisen ninjatekniikan velipuolensa lisäksi.
Scott ottaa tehtävän vastahakoisesti vastaan, ja se vie hänet Etelä-Amerikkaan. Täällä paljastuu mahtava ninjoja kouluttava organisaatio, jonka tehtävänä on kouluttaa heidät tekemään maailmanlaajuisia terroritekoja. Lopulta yhteenotto on väistämätön ja kahdeksankulmainen harjoitusleiri, The Octagon, kuohuu vihan kourissa.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
84652
Ääni
englanti
Kesto
283 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
28.2.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165846526
Näyttelijät
Chuck Norris