DOC MARTIN KAUDET 4-6

Kausi4:
Hääpäiväkatastrofi muuttaa Tri Martin Ellinghamin entistäkin ärtyisämmäksi ja töykeämmäksi. Hänen ex-kihlattunsa Louisa katsoi parhaaksi lähteä kylästä. Tohtori itse suunnittelee paluuta kirurgiksi Lontooseen, jos hän saa verikammonsa hallintaan. Mutta on vaikeaa jättää paikka, joka on niin viehättävä ja täynnä erikoisia ihmisiä kuin Cornwallin rannikon Portwenn. Asiat mutkistuvat entisestään, kuin Louisa ilmaantuu takaisin yllättävine uutisineen. Martinin ex-tyttöystävä Edith Montgomery tulee töihin läheiseen sairaalaan ja iskee silmänsä tohtoriin. Vastaanotolla lentelevät kipinät ja juorut. Karjuva öljynporaaja, kyvytön paikallispoliisi, kuolleen miehensä haamun kanssa elävä nainen, omia hiuksiaan syövä mies… Pystyykö Doc Martin sittenkään jättämään tämän kaiken?

Kausi 5:
Isyys ei ole pehmentänyt hapanta Tri Martin Ellinghamia. Hän on ottamaisillaan vastaan uuden työn Lontoossa, kun monet tapahtumat kääntyvät häntä vastaan ja pitävät hänet Portwennissa. Hänen ja Louisan poikavauva tarvitsee nimen, tohtorin seuraaja ei ole tehtäviensä tasalla ja tohtori saa suru-uutisen. Piti hän siitä tai ei, tohtorin on pysyttävä kauniissä Cornwallin kalastajakylässä, jonka erikoinen asukaskunta on alkanut oudosti kiintyä töykeään tohtoriinsa. Vaikka Martin on suurelta osin verikauhunsa herra, hän on yhä aivan hukassa oman elämänsä suhteen. Pitäisikö hänen mennä naimisiin Louisan kanssa? Voiko hänestä tulla hyvä isä? Viekö hän uuden perheensä Lontooseen? Miten hän kestää unettomat yöt, tädin ongelmat, uuden vastaanottoapulaisen, Louisan hippiäidin ja kaikki kylän draamat?

Kausi 6:
Tri Martin Ellingham näyttää hapanta naamaa omana hääpäivänäkin. Katastrofaalisen häämatkan jälkeen hänen ja Louisan pitää oppia asumaan yhdessä, kasvattamaan lasta ja hoitamaan molempien uraa. Se on paljon vaadittu kummaltakin, etenkin Martinilta, joka ei ole tottunut sotkuun ja meteliin. Tohtorin outo potilasvirta sisältää tällä kaudella luulosairaan, himohamstraajan, kaksi vanhempaa tatuointitaitelijaa ja konstaapelin, joka aiheuttaa itselleen vammoja. Ei ihme, jos Martin on pahantuulisempi kuin koskaan. Ja verikammokin on palannut. Aika ei ole paras mahdollinen Martinin inhottavan äidin ilmestymiselle oven taa. Martinilla on niin paljon pelissä, että hän pyytää neuvoa Ruth-tädiltään, joka on ehkä Portwennin täyspäisin henkilö, mutta onko jo liian myöhäistä?

Luokat: ,
Formaatti: DVD

14,95 9,95

3 varastossa

Tuotetunnus
DVD219038
Ääni
Dolby Digital Stereo: englanti
Kesto
1119 minuuttia
Levyjä
6
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi
Genre
TV-Sarja, Draama
Julkaisupäivä
1.2.2016
Alkuperäisnimi
Doc Martin
Alkuperämaa
Englanti
Valmistumisvuosi
2009-2013
Studio/Jakelija
MMT LAUKKANEN
EAN
6430052190413