ELÄMÄÄ PUUN LATVUSTOSSA (BLU-RAY)

Gabonin viidakon latvustossa sijaitsevasta puumajasta käsin asiantuntijoiden ja villieläinten kuvaajien ryhmä aloittaa paljastamaan tämän rannikkosademetsän salaisuuksia.

Kädellisten tutkija tri Julie Andersonille, kirjoittaja Guy Grievelle ja kuvaaja Gavin Thurstonille puumaja, josta kulkee 20 metriä pitkä köysisilta havainnointitasolle, on koti seuraavan kuuden viikon ajan. Turvapaikkana metsän maatasolla kulkevilta elefanteilta ja muilta vaaroilta, se toimii myös täydellisenä tukikohtana vähän tunnetun apinalajin, punakaulus mangabin, tutkimiselle.

Etsiessään tätä harvinaista kädellisten lajia, ryhmä tarkkailee viidakkoa, käyttämällä erilaisia villieläinten kuvauslaitteita, mm.
automaattikameroita, lämpö- ja infrapunakameroita. Samalla heidän retkensä viidakon syvyyksiin paljastavat lisää kiehtovia
villieläimiä, kuten rypeviä virtahepoja, elefantteja rannoilla ja soilla omissa oloissaan viihtyviä alankojen gorilloja.

Joka päivä ryhmä palaa puumajaan, jossa he kokkaavat, syövät, peseytyvät ja nukkuvat, korkealla metsän maatason yläpuolella. Siellä he joutuvat sietämään trooppisia myrskyjä, korventavaa kuumuutta, myrkyllisiä luontokappaleita ja tietenkin toisiaan.

Yhdistelemällä kaunista kuvamateriaalia ja elämää villieläinten parissa, Elämää puun latvustossa tarjoaa kiehtovan ja erilaisen näkemyksen elämästä sademetsissä.

Luokat: ,
Formaatti: BLU-RAY

3,95

1 varastossa

Tuotetunnus
BR432616P
Ääni
englanti DTS-HD MA 5.1, DD 5.1
Kesto
149 minuuttia
Levyjä
1
Lisätieto
7
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Dokumentti
Alkuperäisnimi
Life in a Canopy
Valmistumisvuosi
2009
Studio/Jakelija
SF FILM
EAN
6438044326161