EMMERDALE 1 & 2 KAUSI

Vihdoin suomalaiskatsojalla on mahdollisuus nähdä DVD:llä ensimmäisiä MTV3:lla vuonna 1997 esitettyjä Emmerdalen jaksoja. Tätä kotimaassaan Britanniassa huippusuosittua saippuasarjaa katsoo yhä sen 40-vuotisen historian jälkeen monimiljoonainen yleisö ja se on voittanut muun muassa arvostetun BAFTA-palkinnon. Suomessakin Emmerdale on ollut pitkään katsotuin ulkomainen sarja.

Kolmella levyllä tapaat Kartanon uudet omistajat, Taten nousukasperheen, jonka tyyli ravistelee perinteisen yorkshireläiskylän elämänmenoa. Lankeaako nuori leski Kathy Merrick koppavan Chris Taten kosiskeluun? Sugdenin pojat Jack ja Joe kiistelevät Annie-äidin suruksi Emmerdalen tilan hoidosta. Beckindalen kyläpubia Villapakkaa isännöivät Amos Brearly ja Henry Wilks. Alan Turner hoitaa kala- ja riistatilaa ja Seth Armstrong on riistanvartija. Eric Pollard on luihu antiikkimeklari.

Beckindalen kylän asukkaille tulee lisää persoonallisuutta ja särmää näillä kolmella levyllä, joilta löytyy myös hulvatonta huumoria.

Kartanossa Kim Taten jalostustammat saavat epätoivotun orivieraan, ja tärkeilevän Alan Turnerin valheet saattavat hänet pinteeseen myös vanhan naisystävän kanssa. Frank Taten menneisyyden paljastuminen järkyttää perhettä ja kyläyhteisöä. Onneksi Chris löytää yhteisen sävelen Kathyn kanssa, ja Zoe saa näyttää, että hänestä on eläinlääkäriksi. Neuvokas Nick saa kiitosta työssään ja tyttöystävärintamallakin alkaa näyttää hyvältä. Villapakassa Amos ja Henry yrittävät miellyttää sekä vanhaa että nuorta asiakaskuntaa. Touhukas Seth sotkee asioita vähän siellä sun täällä.

Emmerdalen tilalla kipinät sinkoilevat, kun Jackin ja Sarahin yhteiselo etsii uomiaan. Joen steroidikokeilu kiristää veljesten välejä ja uusperheen onnea varjostaa katkera viikonloppuisä, joka ei emmi tarttua aseeseen.

Jaksot on suomentanut Kaarina Suvanto.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

9,95 5,95

17 varastossa

Tuotetunnus
DVD219000
Ääni
Englanti: Stereo
Kesto
491 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi
Genre
TV-Sarja, Draama
Alkuperäisnimi
Emmerdale
Alkuperämaa
Englanti
Valmistumisvuosi
1989-1990
EAN
6430052190000