HALLOWEEN MOVIENIGHT VOL. 1 (BLU-RAY)

Boksi sisältää elokuvat Saw 6, 11-11-11, Scary Stories To Tell In The Dark ja Drag Me To Hell.

Saw 6:
Kaikkien aikojen kauhusaaga saa jatkoa! Poliisietsivä Hoffman (Costas Mandylor) on juuri saanut lykättyä epäilykset kuolleen kollegansa niskaan, kun hän jo toteuttaa seuraavan Jigsawn (Tobin Bell) visioiman kauhujen labyrintin. Sen vankina on tällä kertaa vakuutusfirman pomo (Peter Outerbridge).

11-11-11:
Vaimonsa Sarahin (Salomé Jiménez) ja lapsensa Diogon kuoleman jälkeen kirjailija Joseph Crone (Timothy Gibbs) matkustaa Barcelonaan tapaamaan vieraantunutta veljeään Samuelia (Michael Landes) ja kuolemaa tekevää isäänsä Richardia (Denis Rafter). Siellä hänelle selviää, että jotain pahaa tulee tapahtumaan hänelle ja Samuelille 11.11.2011.

Scary Stories To Tell In The Dark:
Palkittu Guillermo Del Toro (The Shape of Water, Pan’s Labyrinth) on tuottanut Alvin Schwartzin kulttiklassikoksi muodostuneeseen kirjasarjaan pohjautuvan elokuvan, jonka ohjauksesta vastaa norjalainen André Øvredal.
Mill Valleyn pikkukaupunki vaikuttaa aivan tavalliselta paikalta, mutta se kätkee sisäänsä synkän salaisuuden: Bellowsin perheen synkkä tarina varjostaa sen historiaa. Kylän laitamilla seisoo perheelle kuulunut, autioitunut kartano, jonka sisään teljettynä nuori Sarah Bellows (Kathleen Pollard) tallensi muistikirjansa kansien väliin joukon riivatun mielensä tuottamia karmeita kertomuksia toinen toistaan kauheammista ihmiskohtaloista. Halloween-yönä joukko teinejä murtautuu autiotaloon ja löytää Sarahin kirjan. He huomaavat pian, että heidän omat nimensä löytyvät sen sivuilta. Kirjassa mainitut henkilöt kohtaavat tuskallisen kuoleman – ja tarinoilla vaikuttaa olevan taipumus käydä toteen. Onnistuvatko he pelastamaan henkensä selvittämällä Sarahin arvoituksen?

Drag Me To Hell:
Ohjaaja Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man) palaa juurilleen kauhun pariin elokuvassa Drag Me to Hell, jossa nuori nainen joutuu karmivan kirouksen kouriin. Christine (Alison Lohman) on pankkivirkailija, jonka kielteinen lainapäätös ajaa vanhan naisen menettämään kotinsa. Kostoksi vanhus langettaa tappavan kirouksen Christinen ylle. Epätoivoinen Christine hakee apua selvännäkijältä pelastaakseen sielunsa ikuiselta kadotukselta. Mutta kuinka pitkälle hän on valmis menemään päästäkseen vapaaksi?

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

9 varastossa

Tuotetunnus
47682
Kesto
378 minuuttia
Levyjä
4
Lisätieto
Boksi sisältää elokuvat Saw 6, 11-11-11, Scary Stories To Tell In The Dark ja Drag Me To Hell
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Kauhu
Julkaisupäivä
25.10.2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165476822