HALLOWEEN MOVIENIGHT VOL. 2 (BLU-RAY)

Boksi sisältää elokuvat Scream 4, It Comes At Night, Apartment 1303 ja Dark Skies.

Scream 4:
Uusi vuosikymmen, uudet säännöt. Sidney Prescott on päässyt kymmenessä vuodessa jaloilleen ja painajaismaiset kokemukset ovat tallentuneet kirjaksi. Teoksen julkaisun tiimoilta Sidney palaa kotikaupunkiinsa, jossa tappava historia alkaa kuitenkin pian toistaa itseään. Kaikkien aikojen tunnetuin naamarimurhaaja on palannut, eikä kukaan ole turvassa. Kummalla puolella maskia tappajan tavat parhaiten tunteva oikein on?

It Comes At Night:
Maailmalla sensaatioksi noussut elokuva kumartaa kauhuklassikoille kuten Hohto ja The Thing –”Se” jostakin. Maailmaa riivaa rivakasti tarttuva ja tappava virus. Paul (Joel Edgerton) on eristänyt perheensä ja suojelee heidän kotiaan metsässä ulkoisilta uhilta: ihmisiltä. Eräs nuori perhe hakee Paulilta apua, ja todistettuaan ensin terveytensä uusi perhe asettuu saman katon alle turvaan. Vainoharhaisuus ja epäluottamus alkavat kuitenkin hiertää heidän välejään, kun ulkomaailman uhka lähestyy, ja ihmisten välinen luottamus joutuu koetukselle.

Apartment 1303:
Perheriitoihin kyllästynyt Janet (Julianne Michelle) päättää muuttaa pois äitinsä Maddien (Rebecca De Mornay) ja isosiskonsa Laran (Mischa Barton) luota. Outojen naapureiden, kummallisten äänien ja selittämättömien tapahtumien seurauksena Janet hyppää alas kuolemaan parvekkeeltaan talon 13. kerroksesta. Lara ei suostu uskomaan itsemurhaan ja päättää tutkia asiaa tarkemmin. Selviää, että asunnossa 1303 on asunut muitakin nuoria naisia, joiden elämä on päättynyt yhtä kohtalokkaasti…

Dark Skies:
Selittämättömät, päivä päivältä piinaavammat tapahtumat muuttavat lähiöperheen lintukodon levottomaksi elää. Vieras uhkaava voima vainoaa perheen jokaista jäsentä keskellä tavallisintakin arkea, ja vanhemmille käy yhä vaikeammaksi suojella lapsiaan ja itseään.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

9 varastossa

Tuotetunnus
49682
Kesto
443 minuuttia
Levyjä
4
Lisätieto
Boksi sisältää elokuvat Scream 4, It Comes At Night, Apartment 1303 ja Dark Skies
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Kauhu
Julkaisupäivä
25.10.2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165496820