HALLOWEEN MOVIENIGHT VOL. 3 (BLU-RAY)

Boksi sisältää elokuvat Texas Chainsaw, You’re Next, My Bloody Valentine ja Mara.

Texas Chainsaw:
Newt, kaupunki Teksasissa, oli vuosikymmenien ajan kauhun kokemusten näyttämönä ihmisen toisensa jälkeen kadotessa jälkiä jättämättä. Paikallinen Sawyerin perhe oli ilmiselvästi lukuisten raakojen murhien takana, joten raivoisa joukko paikkakuntalaisia otti oikeuden omiin käsiinsä: saadakseen kaupunkiin rauhan, tappoivat kaupungin asukkaat raakalaisperheen viimeisenkin jäsenen. Tai niinhän sitä luultiin… Vuosikymmeniä myöhemmin nuori nainen Heather perii tilan Teksasista isoäidiltään, jota hänellä ei pitänyt olla. Määränpäästä paljastuu eristyksissä oleva ruhtinaallinen kartano. Äkkivauraudella on hintansa, kun Heather kompastuu kauhuun, joka odottaa häntä kartanon kaameissa kellareissa.

You’re Next:
You’re Next on älykkäintä ja karmivinta kauhua aikoihin! Kuten koko elokuva, ei Davisonin perheen jälleennäkeminenkään ole perhekokoontuminen tavallisimmasta päästä. Vanhempien hääpäivän kunniaksi lapset saapuvat kumppaneineen maalaiskartanoon nauttimaan illallista. Kuulumisten kertaaminen johtaa sisarusten väliseen kiihkeään yhteenottoon ja riidan saa poikki vain yhteinen vihollinen: kuokkimaan tunkeutuva naamioitunut murhaajajengi. Veri alkaa roiskua ja perheillallisesta muodostuu monen viimeinen ateria turvassa on vain armottomin ja raain tappaja kaikista. On kuitenkin yksi, jota murhamiehet eivat ole huomioineet… Keitä ovat murhaajat maskien takana? Miksi he haluavat teurastaa aterioitsijat? Kuka on seuraava uhri? Kuka voittaa eloonjäämistaistelun? You’re Nextin yllättävät käänteet puistattavat veritekojakin hyytävämmin!

My Bloody Valentine:
Pikkukaupungin massamurhaaja palaa 10 vuoden jälkeen jatkamaan tekojaan tappavan tehokkaassa elokuvassa. Tunne kauhu ihollasi! Ystävänpäivä muuttuu kauhujen yöksi, kun bileporukka saa maistaa kaivosmiehen veristä hakkua. 22 nuoren massamurha nostaa pikkukaupunki Harmonyn uutisotsikoihin nyt ja jokaisena tulevana ystävänpäivänä kuin odottaen kaivosmiehen paluuta. Kymmenen vuotta on kulunut ja on jälleen ystävänpäivä. Kaivosmieheksi pukeutunut murhaaja palaa selvittämään tilinsä Harmonyn asukkaiden ja kolmen alkuperäisestä yöstä selvinneen nuoren kanssa. Samaan aikaan myös paikallinen mies Tom Hanniger (Jensen Ackles) palaa kaupunkiin, ja päätyy pian epäillyksi murhista – ainoastaan yksi ihminen uskoo hänen syyttömyyteensä…

Mara:
Rikospsykologi Kate Fuller saa tehtäväkseen ratkaista murhan, jossa mies vaikuttaa tulleen nukkuessaan vaimonsa kuristamaksi ja jonka ainoa todistaja on näiden 8-vuotias tytär Sophie. Kun Kate syventyy ihmisiä unihalvauksen aikana tappavan muinaisen demonin Maran mysteeriin, kokee hän samat jäykistävät oireet kuin kaikki aikaisemmat uhrit ja kulkee hyytävän painajaisen halki pelastaakseen itsensä ja Sophien ennen kuin uskaltaa nukahtaa uudelleen.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

7 varastossa

Tuotetunnus
51682
Kesto
344 minuuttia
Levyjä
4
Lisätieto
Boksi sisältää elokuvat Texas Chainsaw, You're Next, My Bloody Valentine ja Mara
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Kauhu
Julkaisupäivä
25.10.2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165516825