HALLOWEEN MOVIENIGHT VOL. 4 (BLU-RAY)

Boksi sisältää elokuvat Leatherface, Silent House, Isabelle ja Lords of Salem.

Leatherface:
Texasissa, vuosia ennen Texasin moottorisahamurhaajan tapahtumia, pahamaineisen Sawyerin perheen nuorin lapsi tuomitaan mielisairaalaan sheriffin tyttären kuoltua arveluttavissa olosuhteissa. Kymmenen vuotta myöhemmin Sawyer sieppaa nuoren sairaanhoitajan ja pakenee kolmen muun potilaan kanssa. Viranomaisten lisäksi Sawyer saa peräänsä tyttärensä kuolemasta kostoa hautovan sheriffin. Väkivaltainen pakomatka muokkaa Sawyerista hirviön, joka tunnetaan sittemmin nimellä Leatherface.

Silent House:
Silent House perustuu Uruguayssa 1940-luvulla sattuneisiin tositapahtumiin ja se kuvattiin yhdellä pitkällä otoksella reaaliaikaisesti, jolloin päähenkilön kokema kauhu ja pelko tuntuu entistä todellisemmalta ja piinaavammalta. Syrjäinen mökki järven rannalla, ei yhteyttä ulkomaailmaan. Nuori nainen yrittää säilyttää järkensä joutuessaan keskelle pelottavaa painajaista, josta ei pääse pois. Sarah (Elizabeth Olsen) valmistelee isänsä Johnin (Adam Trese) ja setänsä Peterin (Eric Sheffer Stevens) kanssa perheen vanhan kesämökin myyntiä. Oudot tunkeilijat ovat vandalisoineet taloa – mutta rikkoutuneet ikkunat ja halkeilevat seinät osoittautuvatkin vähitellen heidän pienimmäksi murheekseen, kun he huomaavat, etteivät olekaan yksin…

Isabelle:
Isabelle on painajaismaisine tunnelmineen lajityypin klassikkoelokuvien ”Rosemaryn painajainen” ja ”Manaaja” perillinen. Esikoistaan odottava nuoripari Matt (Adam Brody) ja Larissa (Amanda Crew) muuttaa täydelliseen kotiin keskelle rauhallista naapurustoa. Idyllinen elo vaihtuu kuitenkin pian kylmääväksi kauhuksi, kun pimeydestä kurkottavat voimat uhkaavat tappaa heidät.

Lords of Salem:
Pienen paikallisradion toimittaja Heidin työpaikalle saapuu mystinen puinen laatikko, jonka sisältä löytyy vinyylilevy ”lahjana Lordeilta”. Hän olettaa tuntemattoman rokkibändin hamuavan julkisuutta ja laittaa levyn soimaan. Outo biisi levittää ruton lailla suosiotaan pienessä Salemin kaupungissa vapauttaen samalla satoja vuosia uinuneen pahuuden vaeltamaan kaduille. Lords of Salem tekee comebackin, verisempänä kuin koskaan!

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

9 varastossa

Tuotetunnus
53682
Kesto
341 minuuttia
Levyjä
4
Lisätieto
Boksi sisältää elokuvat Leatherface, Silent House, Isabelle ja Lords of Salem
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Kauhu
Julkaisupäivä
25.10.2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165536823