HALLOWEEN MOVIENIGHT VOL. 5 (BLU-RAY)

Boksi sisältää elokuvat Saw 7, Quiet Ones, The Collector ja Sinister.

Saw 7:
Tappavan taistelun raivotessa Jigsaw’n (Tobin Bell) raa’an perinnön yllä ryhmä Jigsaw’n kidutuksesta selvinneitä kokoontuu yhteen etsimään Bobby Dagenin (Sean Patrick Flanery), itseoppineen gurun ja yhden muista selviytyneistä, tukea – miehen jonka omat pimeät salaisuudet päästävät valloilleen kauhun uuden aallon.

Quiet Ones:
Elokuvien Kirottu ja The Woman tekijöiden uusin tositapahtumiin perustuva The Quiet Ones pureutuu syvälle demonisiin pakkomielteisiin sekä heihin, jotka taistelevat pahuutta vastaan. Omaperäinen professori Joseph Coupland (Jared Harris) päättää käyttää opetuksessaan kiistanalaisia metodeja, johtaessaan joukon parhaita opiskelijoitaan kanssaan pahanteiseen kokeeseen, jonka tarkoituksena on luoda aikaan poltergeist. Pohjanaan tutkimus, jonka mukaan yliluonnolliset ilmiöt syntyvät ihmisten kasaantuneesta negatiivisesta energiasta, ryhmä suorittaa äärimmäisiä kokeita, joissa testihenkilö ahdistetaan aina hulluuden rajamaille saakka. Tutkimusten seurauksena alkava kauhistuttavien tapahtumien sarjan todistaa, että he ovat todellakin herättäneet pahuuden – kauhistuttavampana kun he koskaan olisivat uskoneet…

The Collector:
Chasen perheen muutettua syrjäiseen detroitilaiseen taloon jumalan selän taakse Arkin O’Brien (Josh Stewart) palkataan korjaamaan talon ikkunoita ja ovia. Myöhemmin hän tapaa tyttärensä ja vaimonsa, joka on velkaa vaarallisille huijareille ja tarvitsee rahaa, mutta hänen viikoittainen palkkansa ei riitä velanmaksuun. Arkin suunnittelee ryöstävänsä Michael Chasen (Michael Reilly Burke) arvokkaan rubiinin yöllä saadakseen kasaan tarvittavat rahat. Mutta saapuessaan talolle hän huomaa, että sadistinen rikollinen (Juan Fernández) on vanginnut perheen ja asentanut ansoja joka puolelle. Arkin etsii tietä ulos tappavasta talosta pelastaakseen henkensä.

Sinister:
Nähtyäsi hänet et ole enää turvassa…

Piinaavassa kauhuelokuvassa rikoskirjailija Ellison (Ethan Hawke) muuttaa perheineen idylliseen omakotitaloon, jonka vanhat asukit kokivat karmaisevan kohtalon perheen nuorimmaisen kadottua samalla mystisesti. Kun Ellison löytää ullakoltaan peltilaatikollisen kaitafilmejä äärimmäisen brutaaleista vuosikymmenien takaisista veriteoista, havahtuu kirjailija olevansa keskellä toistuvaa ja selittämätöntä painajaista. Menneet murhat motiiveineen alkavat hahmottua kauhistuneelle kirjailijalle ja pahuuden ympäröimä perhe joutuu tilanteeseen, josta ei ole paluuta.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

7 varastossa

Tuotetunnus
55682
Kesto
394 minuuttia
Levyjä
4
Lisätieto
Boksi sisältää elokuvat Saw 7, Quiet Ones, The Collector ja Sinister
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Kauhu
Julkaisupäivä
25.10.2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165556821