KEISARIKUNTA

Rempo (Mikko Leppilampi) ja tämän tyttöystävä Aila (Maria Ylipää) asuvat vilkkaassa satamakaupungissa. On vuosi 1957. Suomessa eletään erittäin positiivista aikakautta. Pitkästä aikaa hengitetään vapaammin ja uskotaan vahvasti tulevaisuuteen. Rempo ja Aila säästävät rahaa toteuttaakseen Ailan unelman: oma kampaamo! Molemmat rehkivät satamatöissä, kunnes Olli Miettinen (Mikko Nousiainen) tulee kaupunkiin suurine unelmineen ja saa Rempon ylipuhuttua perustamaan bändin ja ostamaan kanssaan satamakapakan.
Seuraa unohtumaton kesä, legendaarisen Fennian kukoistuskausi, Olli Miettisen keisarikunnan aika, jolloin blues, swing ja boogie loivat Kotkalle pysyvän maineen soittajien ja musiikin kaupunkina. Mutta miten käy Rempon ja Ailan? Elokuvassa ei kerrota historiallista totuutta, vaan siinä on otettu 1950-luvun henki ja meininki, usko huomispäivään ja omiin sekä yhteisiin unelmiin.

Extrat:
Kooste: ”Pääosat puhuu”, Ohjaaja Pekka Mandartin janäyttelijöiden Tuomas Uusitalo jaMikko Leppilampi kommenttiraita, Musiikkivideo: ”Ei oltu niin kuin muut”, Poistettuja kohtauksia, Kooste: ”Joku mokaa”, Tuottajan haastattelu, Dokumentti: ”Junnun Kaverit”, TV-mainokset, Traileri, Kooste: ”Työn touhussa”.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

3,95

4 varastossa

Tuotetunnus
DVD404057P
Ääni
Dolby Digital 5.1 SUOMEKSI
Kesto
94 minuuttia
Lisätieto
9
Ikäraja
3
Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Englanti
Genre
Romanttinen Komediamusikaali
Valmistumisvuosi
2004
Studio/Jakelija
SF FILM
EAN
6438044040555