LÄMÄRI BOX 1-3

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Lämäri (1977)
* Lämäri 2 (2002)
* Lämäri 3 (2008)

Lämäri:
Chiefs on Pohjois-Amerikan farmiliigoissa räpiköivä jääkiekkojoukkue. Joukkueen peli takkuaa, ja suosio on pohjalukemissa. Yleisön houkuttelemiseksi Chiefs pestaa kolme häijyn näköistä ”poliisia”. Heidän toimenkuvaansa kuuluu kirjaimellisesti vastustajien ruhjominen. Poliisit palauttavat joukkueen voiton makuun, ja katsojat palaavat. Kaikki tahtovat nähdä Chiefs-joukkueen, joka teloo vastustajansa. Paul Newman esittää pääosaa Chiefsien pelaajavalmentajana.

Lämäri 2:
Valmistaudu murskaavaan toimintaan ja naurunremahduksiin tässä mylvivän hauskassa, nimekkäitä näyttelijöitä vilisevässä Lämärin jatko-osassa. Elokuvan ensimmäisestä osasta tuli klassikko, jonka on kehuttu kuuluvan ”kymmenen parhaan urheilusta kertovan elokuvan joukkoon” (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News). Sean Lindon (Stephen Baldwin) on Charlestown Chiefsien kovia kokenut kapteeni. Pelaajariveissä on menneen ajan tähtiä, tulevia lupauksia ja huvittavan hallitsemattomat Hansonin veljekset. Chiefsien kuuluisat päivät ovat jääneet kauas taakse. Mutta joukkueen uudella miljonääriomistajalla Richmond Claremontilla (Oscar®-ehdokas Gary Busey) on uusi pelisuunnitelma: Chiefsit on muutettava törmäileviksi ja sorretuiksi häviäjiksi televisiota varten kehitettyyn tekojääkiekkosarjaan! Ja lisää suolaa haavoihin aiheuttaa se, että uusi valmentaja on nainen! Nyt tarvitaan oikea ihme – ja tehokasta mailankäsittelyä Seanilta ja Hansonin veljeksiltä – jos joukkue haluaa näyttää, että se pystyy myös oikeaan ja innostuneeseen peliin!

Lämäri 3:
Hansonin veljekset ovat palanneet, ja kukapa olisikaan parempi piiskaamaan sekalaisen nuorisojoukkueen kuntoon tulevia mestaruusotteluita varten kuin kaikkein ennalta-arvaamattomin jääkiekkokolmikko? Aika ennen suurta ottelua alkaa loppua, mutta jos Hansonin veljekset voisivat opettaa nuoria suojattejaan, voisivat nämä kokemattomat altavastaajat ehkä käyttää raakuutta edukseen ja lopulta laukoa voittomaalin.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

2 varastossa

Tuotetunnus
MAJ1162
Ääni
englanti
Levyjä
3
Ikäraja
12
Genre
Urheilukomedia
Julkaisupäivä
22.11.2021
Alkuperäisnimi
Slap Shot Box
Alkuperämaa
Yhdysvallat, Kanada
Valmistumisvuosi
1977, 2002, 2008
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
EAN
7350007151629