LIFE IN COLD BLOOD – VAIHTOLÄMPÖISTEN ELÄMÄÄ (2DVD)

Eeppinen tarina vaihtolämpöisten elämästä, kultaisista sammakoista merikäärmeisiin ja vyötiäisistä jättiläismäisiinkilpikonniin, täydentää David Attenborough’n suurenmoisen katsauksen planeettamme elämästä.
Sammakkoeläimet ja matelijat hallitsivat maailmaa melkein 200 miljoonaa vuotta ja nykyään jäljellä on vielä yli 14.000 lajia. Lajien kirjo on huomattava pitäen sisällään yhden isoimmista, kuolettavimmista olioista mitä maa päällään kantaa, pienimpiin ja kummallisempiin. Nämä ovat eräitä lumoavimpia ja dramaattisimpia eläimiä planeetalla. Vaihtolämpöisten elämää paljastaa edetessään sammakkoeläinten uskomattoman huolenpidon jälkeläisiään kohtaan, liskoeläinten mahtavan mukautumiskyvyn ja uskomatonta materiaalia metsästävistä käärmeistä; sekä sukeltaa krokotiilien, kilpikonnien ja muiden suojakuorella varustettujen matelijoiden mielenkiintoiseen maailmaan.
Henkeäsalpaavaa materiaalia ja uskomatonta liikkuvaa kuvaa, joka todistaa, että vaihtolämpöisten elämä on intohimoista, dramaattista ja kummallista, kuten maapallon elämä yleensäkin. Tämä täydellinen sarja paljastaa menestyksekkäimpien olentojen – liikkuvat ne sitten jalkaisin tai ryömien – salaisuudet.
– Jakso 1: Kylmäverinen totuus
– Jakso 2: Maan valloittajat – sammakkoeläimet
– Jakso 3: Kuivien olojen kuninkaat – liskot
– Jakso 4: Sofistikoituneet käärmeet
– Jakso 5: Panssaroidut jättiläiset

Extrat:

Luokat: ,
Formaatti: DVD

2,00 Tarjous voimassa 31.01.2023 saakka.

3 varastossa

Tuotetunnus
DVD417837P
Ääni
DD 5.1, englanti
Kesto
291 minuuttia
Lisätieto
15
Ikäraja
S
Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti
Studio/Jakelija
SF FILM
EAN
6438044178357
Näyttelijät
David Attenborough