MAINIO VUOSI

Max Skinnerin tulevaisuudenhaaveet Lontoon bisnes-maailmassa romahtavat, kun hän menettää tärkeimmän asiakkaansa esimiehensä juonittelun tähden. Onneksi Maxin setävainaja on jättänyt hänelle perinnöksi viinitilan Etelä-Ranskassa. Provencen ihana ilmasto ja herkullinen ruoka lumoavat Maxin. Vielä suuremman vaikutuksen häneen tekevät pesänhoitajana toimiva tyylikäs juristi Nathalie ja bistron häkellyttävä emäntä Fanny.
Viinitilaansa Max tuskin muistaakaan kaikessa tohinassa – kunnes ilmenee, että viinin laadussa on ongelmia. Silti tilanhoitaja Roussel on innokkaasti puuhaamassa tarhoja omakseen. Kun paikalle kaiken kukkuraksi tupsahtaa nuori amerikkalaisnainen, jolla on oikeuksia perintöön, Maxilla on täysi työ puolustaa asemiaan. Hän alkaa ystävineen selvittää, mitä hämärää kaiken takana oikein piilee. Viinitilaansa Max tuskin muistaakaan kaikessa tohinassa – kunnes ilmenee, että viinin laadussa on ongelmia. Silti tilanhoitaja Roussel on innokkaasti puuhaamassa tarhoja omakseen. Kun paikalle kaiken kukkuraksi tupsahtaa nuori amerikkalaisnainen, jolla on oikeuksia perintöön, Maxilla on täysi työ puolustaa asemiaan. Hän alkaa ystävineen selvittää, mitä hämärää kaiken takana oikein piilee.

Extrat:
POSTCARDS FROM PROVENCE:kohtauksia kulissien takaa sekä ohjaaja Ridley Scottin ja käsikirjoittaja Marc Kleinin kommenttiraidan. Ridley Scott ja Russell Crowe-promon. 3 musiikkivideota: ”ONE GOOD YEAR”, ”WEIGHT OF A MAN” ja ”TESTIFY” (Russell Crowe & The Ordinary Fear of God). Trailereita.

Luokka:
Formaatti: DVD

3,95

5 varastossa

Tuotetunnus
DVD410577P
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kuvasuhde
16:9 Anamorfinen Widescreen 2.35:1
Kesto
113 minuuttia
Levyjä
1
Lisätieto
7
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti
Genre
Romanttinen draama
Alkuperäisnimi
A Good Year
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2006
Studio/Jakelija
FOX
EAN
6438044105773