PERFECT MOTHERS

Anne Fontainen (Coco ennen Chanelia) uusin elokuva on lumoavan lämminhenkinen tarina kahdesta iänikuisesta ystävättärestä, jotka ajautuvat normeja kyseenalaistaviin suhteisiin idyllisessä rantakaupungissa keskellä kauneinta Australiaa. Elokuvan ystävätärkaksikkona nähdään Naomi Watts ja Robin Wright, ja heidän romanssiensa kohteita esittävät nuoret komistukset Xavier Samuel (Twilight – Epäilys) ja James Frecheville (Animal Kingdom).

Roz ja Lil ovat parhaita ystävättäriä, jotka kasvoivat toistensa naapureina aurinkoisessa New South Walesissa Australiassa. Vuosia myöhemmin heidän ystävyytensä on vain lujittunut entisestään, jopa läpi Rozin ailahtelevaisen avioliiton ja leskeksi jääneen Lilin suuren menetyksen. Kaiken lisäksi naisten pojat Ian ja Tom ovat yhtä läheisiä ystäviä keskenään kuin äitinsä.

Eräänä kesäpäivänä Lilin poika Ian paljastaa yllättäen tunteensa äitinsä parasta ystävää kohtaan. Ystävänsä teosta yllättynyt Tom aloittaa samanaikaisesti suhteen Ianin äidin Lilin kanssa. Kesän aikana Roz ja Lil joutuvat punnitsemaan ystävyyttään tarkkaan romanssien syventyessä entisestään. Katsooko rakkaus todella ikää, ja mitä kaikkea ystävyys voi kestää?

Luokka:
Formaatti: DVD

4,95

15 varastossa

Tuotetunnus
AF6991
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kuvasuhde
2.35:1
Kesto
107 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Draama, Romantiikka 
Julkaisupäivä
15.1.2014
Alkuperäisnimi
Perfect Mothers
Alkuperämaa
Australia
Valmistumisvuosi
2013
Studio/Jakelija
ATLANTIC FILM
EAN
6438194069918