RUOTSALAINEN HETKI

Hetki ennen heräämistä on nimeltään ruotsalainen hetki. Sen pitäisi antaa jatkua niin pitkään kuin mahdollista.

Kari Lampikallio (Tommi Korpela) on iskelmälaulaja ja naisten kestosuosikki. Uusin hittibiisi ”Sylisi lämpöön” on soittolistojen ykkönen ja kaikki on muutenkin täydellistä, ihanaa Sonja-vaimoa (Minna Haapkylä) myöten. Karin elämässä on vain pari pientä säröä – Sonja on paitsi ihana, myös mustasukkainen psykopaatti, ja Karin amerikanraudan takakontissa on ruumista muistuttava mattokäärö. Tilanne vaatii nopeaa ratkaisua, sillä aamulla pitäisi lentää etelänlomalle pois talvisesta Helsingistä.

Epätoivoissaan Kari soittaa bändikavereilleen vuosien takaa ja pyytää heidät apuun. Harmi, ettei Kari ole miettinyt suunnitelmaansa aivan loppuun asti. Bändin kosketinsoittaja Elisa (Elina Knihtilä) on odottanut kaksikymmentä vuotta, että saisi Karin viimein omakseen. Ja Antero (Hannu-Pekka Björkman), peruskomppia palvova rumpali, on odottanut kaksikymmentä vuotta, että saisi Karin hengiltä.

Kari tietää kokemuksesta että silloin kun valehtelu, lahjonta ja kiristys eivät auta, on vedottava tunteisiin. Ja pidettävä bänditreenit. Siinä sivussa on tietenkin päästävä eroon ruumiista, miksei samalla myös rasittavasta Sonjasta. Seuraa kylmäverisiä tekoja, huikeita musiikkiesityksiä, rakkaudentunnustuksia ja vaivautuneita perunansyöntihetkiä. Mutta se sopii Karille, sillä Kari on kaveri, joka ei koskaan ole ollut sanansa mittainen mies.

EXTRAT:

TRAILER

SYLISI LÄMPÖÖN – MUSAVIDEO

SYLISI LÄMPÖÖN – KARAOKEVERSIO

ELOKUVASTA POISTETTUJA KOHTAUKSIA

Luokat: ,
Formaatti: DVD

4,95

6 varastossa

Tuotetunnus
AF50281
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kuvasuhde
2.44:1
Kesto
73 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
16
Tekstitys
englanti, ruotsi
Genre
Draama
Julkaisupäivä
18.3.2015
Alkuperäisnimi
Ruotsalainen hetki
Alkuperämaa
Suomi
Valmistumisvuosi
2014
Studio/Jakelija
ATLANTIC FILM
EAN
6438194502811