SADNESS (BLU-RAY)

Vuosikymmenen toistaiseksi hurjimpiin valkokangaselämyksiin lukeutuva ”The Sadness” on zombie-kauhutrilleri, joka palauttaa tutuksi tulleeseen elokuvalajiin todellisen vaaran tunnun.

Nuoret rakastavaiset Jim ja Kat heräävät uuteen aamuun aurinkoisessa miljoonakaupungissa. Uutisissa puhutaan irti päässeestä viruksesta, mutta se ei tunnu kiinnostavan ketään.

Kun Jim on heittänyt Katin skootterillaan töihin, suistuu arki raiteiltaan. Eri puolilta kaupunkia kantautuu tietoja järkensä menettäneistä ihmisistä ja selittämättömistä veriteoista. Tapahtumien syystä ei ole tietoa, mutta tilannekuva on selvä: pakoon. Mahdollisimman nopeasti ja kauas, mitään keinoja kaihtamatta.

”The Sadness” on runsailla, poikkeuksellisen taitavasti tehdyillä erikoistehosteilla vuorattu, pidäkkeettömällä toiminnalla ladattu ja vatsanpohjaa kouraiseva vuoristorata-ajelu. Kanadalaisen Rob Jabbazin ensimmäisessä pitkässä ohjauksessa Danny Boylen zombie-elokuvavalio ”28 päivää myöhemmin” kohtaa kansainväliseksi yllätyshitiksi kohonneen ”Train to Busanin” ja sen jatko-osa ”Peninsulan” sellaisella kierteellä, että tapahtumat jäävät kummittelemaan kouliintuneemmankin katsojan mieleen pitkäksi aikaa.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95 Tulossa 25.11.2022

Tilaustuote

Tuotetunnus
NV-0243
Ääni
kiina
Kesto
99 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
18
Tekstitys
suomi
Genre
Kauhu
Julkaisupäivä
25.11.2022
Alkuperäisnimi
Ku bei
Alkuperämaa
Taiwan
Valmistumisvuosi
2021
Studio/Jakelija
POLONIUM
EAN
6430051162435
Ohjaaja
Rob Jabbaz