Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-Ray)

Viiden elokuvan boksi

Spider-Man
Tavallinen teini Peter Parker saa supervoimat, kun radioaktiivinen hämähäkki puree häntä. Hänen rakkaan setänsä saadessaan surmansa raa’an ryöstön yhteydessä nuori Peter vannoo käyttävänsä voimiaan tämän kuoleman kostamiseksi. Näin saa alkunsa Hämähäkkimies, rikollisuutta vastaan kamppaileva supersankari, joka myöhemmin kohtaa ilkeän superrikollisen, Vihreän menninkäisen.

Spider-Man 2
Kaksoiselämää viettävä Peter Parker, joutuu tasapainottelemaan kahta rooliaan opiskelijana ja rikollisia taltuttavana supersankarina. Peterin elämä hankaloituu entisestään, kun hän kohtaa uuden vihollisensa, nerokkaan tiedemiehen Otto Octaviuksen (Alfred Molina), joka on syntynyt uudelleen hulluna, monilonkeroisena Tohtori Mustekalana.

Spider-Man 3
Elokuvassa Spider-Man 3 – Hämähäkkimies 3 Peter Parker (Tobey Maguire) on vihdoin onnistunut löytämään tasapainon rakkauden kohteensa Mary Janen (Kirsten Dunst) ja supersankarin roolinsa välillä. Synkät pilvet ovat kuitenkin kerääntymässä Peterin elämän ympärille ja rakkaudensäätiedotuksessa luvataan hiekkamyrskyä. Kun Peterin Hämähäkkimies-asu muuttuu yönmustaksi ja lisää hänen voimiaan, myös Peter itse muuttuu.

The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man kertoo koulussa syrjitystä nuoresta Peter Parkerista, joka on jäänyt lapsena omilleen ja jonka ovat kasvattaneet hänen Ben-setänsä ja May-tätinsä. Monien muiden teini-ikäisten tavoin myös Peter yrittää pohtia, kuka hän oikein on ja miten hänestä on tullut sellainen kuin hän on. Peterin kouluaikojen ensimmäinen ihastus on Gwen Stacy, jonka kanssa hän ottaa haparoivia askeleita rakkauden, luottamuksen ja salaisuuksien maailmaan. Kun Peter löytää salaperäisen salkun, joka on kuulunut hänen isälleen, hän ryhtyy selvittämään vanhempiensa katoamista – jäljet johtavat Oscorpiin ja hänen isänsä entisen työtoverin tri Curt Connorsin laboratorioon.

The Amazing Spider-Man 2
Peter Parkeista on hienoa olla Spider-Man. Hän ei voi vastustaa sitä, miltä tuntuu kieppua pilvenpiirtäjästä toiseen, nauttia sankaruudesta ja viettää aikaa Gwenin kanssa. Kaikella on kuitenkin hintansa. Ainoastaan Spider-Man voi suojella New Yorkia kaameilta konnilta, jotka uhkaavat kaupunkia. Kun kuvaan astuu Electro, Peterin on kohdattava häntä itseään paljon voimakkaampi vihollinen.

Luokat: ,
Formaatti: BLU-RAY

14,95

9 varastossa

Tuotetunnus
1024004
Ääni
DTS HD - Master Audio
Kuvasuhde
16:9 Widescreen HD 1080p
Kesto
764 minuuttia
Levyjä
5
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi,ruotsi,norja ja tanska
Genre
toiminta
Julkaisupäivä
17.3.2023
Alkuperäisnimi
Spider-Man: 5 Movie Collection (Blu-Ray)
Valmistumisvuosi
2002-2012
EAN
5051162359975