SYDÄMEN ASIALLA 1.-3. KAUDET

KAUSI 1

Vuosi 1964 toi Englantiin Beatlesit ja ehkäisypillerin. Nick ja Kate Rowan kyllästyivät Lontoon humuun ja sumuun. Siellä ei poliiseja enää erottanut roistoista. Nick etsii parempaa yhteisöä, jossa tarvitaan hänenlaistaan poliisia. Pariskunta kaipaa uutta ja palkitsevampaa elämää. Juuri lääkäriksi valmistuneen Katen pitää niellä feministiset periaatteensa ja seurata aviomiestään entisille kotiseuduilleen. Idealistiset odotukset eivät toteudu, eikä heitä odotakaan se rauhan tyyssija, jota Nick odotti ja jonka Kate muisti. Sydämen asialla on kiihkeätempoinen sarja, jossa 60-luku herää henkiin ja jossa huumori ja yhteiskunnallinendraama yhdistyvät rauhaisalla maaseudulla, jota ravistelevat vapautuvat arvot ja aikakauden musiikki.

KAUSI 2

Toisella tuotantokaudella Nick ja Kate Rowan ovat kotiutuneet Yorkshiressa Aidensfieldin kylään, jossa Nick toimii kyläpoliisina. Vastavalmistunut feministisest iajatteleva lääkärivaimo Kate törmää vanhanaikaisiin asenteisiin, mutta Nick elää nummien sykkeessä. Lontoon kadut ovat kaukana, mutta rikokset eivät jääkaupunginmuurien sisälle.

KAUSI 3

Kolmas tuotantokausi alkaa tohtori Farrenbyn ryöstöllä, jolla on traagiset seuraukset. Surullinen tapahtuma aiheuttaa lisää jännitteitä Katen ja Nickin suhteelle, koska ongelmat työssä heijastuvat myös kotiin. Vanha ketku Greengrass jatkaa rötöksiään ja juonittelujaan Aidensfieldin kylässä ylikonstaapeli Blaketonin harmiksi.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

5,95

yli 25 varastossa

Tuotetunnus
DVD219009
Ääni
Stereo: englanti
Kesto
1559 minuuttia
Levyjä
6
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi
Genre
TV-Sarja, Draama
Alkuperäisnimi
HEARTBEAT
Alkuperämaa
Englanti
Valmistumisvuosi
1992-1993
EAN
6430052190093