SYLVESTER STALLONE – RAMBO: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition (UHD)

Sisältää Rambo-elokuvat Rambo – First Blood, Rambo – First Blood Part II ja Rambo 3.

Rambo – First Blood:
John Rambo on Vietnamin sodan veteraani, joka sai useita sotilaskunniamerkkejä. Sylvester Stallonen esittämä Rambo oli aiemmin Vihreiden barettien vähäpuheinen soturi ja tappokone, mutta Vietnamin sodan päätyttyä hän haluaa vain unohtaa ja elää rauhassa. Virkaintoisen ja ylimielisen pikkukylän sheriffin mielestä palkittu sotaveteraani on kuitenkin vain pelkkä kulkuri ja irtolainen. Sheriffi heittää Rambon tyrmään ja kohtelee häntä kuin pahinta rikollista. Mutta sitten todellinen helvetti pääsee valloilleen: Rambo karkaa. Sheriffi lähettää kaikki miehensä karkulaisen perään ja tuhoisa ihmismetsästys alkaa.

Rambo – First Blood Part II:
Rambo on kärsimässä kymmenen vuoden vankilatuomiotaan kivilouhostyömaalla. Rambon Vietnamin sodan aikainen komentaja eversti Samuel Trautman saapuu tarjoamaan hänelle keinoa lyhentää tuomiotaan. Hänet vapautetaan sillä ehdolla, että hän palaa Vietnamin viidakoihin etsimään siellä edelleen vankeina pidettäviä amerikkalaisia vankeja. Rambo ottaa tehtävän vastaan. Rambo löytää yhdysvaltalaisia sotavankeja Vietkongin leiristä. Hän ottaa yhden vangeista mukaansa palataksen sovittuun tapaamispaikkaan, mutta operaation johtaja marsalkka Murdock päättääkin keskeyttää tehtävän, eikä helikopteri laskeudu hakemaan Ramboa, vaan lentää takaisin tukikohtaan. Rambo päättää kuitenkin jatkaa yksin mittavaa operaatiota joutuen Vietkongin ja venäläisten joukkojen vangiksi. Ankarien taistelujen jälkeen hän onnistuu lopulta kaappaamaan venäläisten helikopterin, tuhoaa sillä Vietkongin leirin ja kuljettaa sotavangit voitokkaasti päämajaan.

Rambo 3:
Eversti Trautman löytää Rambon Thaimaasta, jonne tämä on vetäytynyt aloittaakseen uuden elämän. Trautman haluaisi luottosoturinsa suorittavan vielä viimeisen tehtävänsä. Heidän pitäisi kuljettaa aseita afganistanilaisille kapinallisille, jotka yrittävät puolustaa maataan neuvostoliittolaisia vastaan. Rambo kieltäytyy, sillä hän on kyllästynyt väkivaltaisiin taisteluihin ja haluaa löytää luostarista sisäisen mielenrauhansa. Trautman lähtee suorittamaan tehtävää yksin ja jää neuvostoliittolaisten vangiksi. Kun Rambo saa kuulla tapahtuneesta, hän lähtee Afganistaniin pelastamaan vanhaa ystäväänsä. Rambo matkaa Afganistanin karuihin maisemiin ottaakseen ”punakoneesta” mittaa ja pistämään kaiken peliin vapauttaakseen entisen esimiehensä. Rambo onnistuu pääsemään linnakkeeseen ja vapauttaa Trautmanin, mutta neuvostoliittolaiset ovat edelleen heidän jäljillään. Neuvostojoukkojen tappioon päättyneen taistelun jälkeen Rambo ja Trautman jatkavat kotimatkaansa.

 

Luokka:
Formaatti: UHD

29,95

1 varastossa

Tuotetunnus
8682
Ääni
englanti
Kesto
302 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
7.2.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165086823
Näyttelijät
Sylvester Stallone