TIE EL DORADOON

Ota kartta käteen ja nosta purjeet Tulion ja Miguelin sekä heidän juhlallisen hevosensa Altivon kanssa. DreamWorksin tuottamassa ja tähtien tahdittamassa seikkailuelokuvassa Tie El Doradoon horisontissa siintävät kultaiset aarteet!

Legendaariseen kadotettuun kultakaupunkiin El Doradoon rantautuneita Tuliota ja Miguelia luullaan jumaliksi ja heidät hukutetaan rikkauksiin yli heidän hurjimpien kuvitelmiensa!

Kun ystävyys, lojaalius ja ahneus joutuvat törmäyskurssille joutuvat sankarimme tekemään elämänsä merkittävimmän päätöksen: joko paeta kullan kanssa tai uhmata odottamattomia vaaroja El Doradon asukkaiden pelastamiseksi!

Leijonakuninkaasta Oscar® illa* palkittu taustamusiikkitiimi Elton John, Tim Rice ja säveltäjä Hans Zimmer yhdistävät jälleen voimansa ja tämä elokuva tarjoaakin uskomatonta animaatiota ja ihastuttavia lauluja! Nämä hupaisat kujeet valloittavat koko perheesi kerta kerran jälkeen!

*Vuoden 1994 paras alkuperäismusiikki: Elton John (sävellys) ja Tim Rice (sanoitus) tunnusmusiikillaan ”Can you feel the love tonight”.

Luokka:
Formaatti: DVD

7,95

3 varastossa

Tuotetunnus
DVD112479
Ääni
suomi, ruotsi, tanska, norja DD 5.1, englanti DD 2.0
Kesto
89 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi, ruotsi, englanti
Genre
Lasten / Koko Perheen Animaatio / Seikkailu
Julkaisupäivä
Alkuperäisnimi
Road To El Dorado
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2000
Studio/Jakelija
FOX