2-PACK: ALVIN JA PIKKUORAVAT 2 / YÖ MUSEOSSA 2

ALVIN JA PIKKUORAVAT 2: Menestyksekäs laulukolmikko, pikkuoravat Alvin, Simo ja Tero, ovat palanneet ratkiriemukkaassa jatko-osassa, jossa on enemmän musiikkia, enemmän toimintaa, ja enemmän hauskuutta koko perheelle! Konsertissa sattuneen onnettomuuden seurauksena Dave (Jason Lee) joutuu sairaalaan, joten pikkuoravat ottavat lomaa supertähteydestä ja aloittavat koulunkäynnin muiden samanikäisten tavoin. Mutta hyvin pian he joutuvat tiukan paikan eteen, kun heitä vastaan astelee kaunis ja lahjakas tyttöoravakolmikko, jotka ovat poikien ilkeän entisen managerin Ianin (Dave Cross) uusi löytö!

YÖ MUSEOSSA 2: Night At The Museum 2 on vauhdikas koko perheen seikkailukomedia vuoden 2007 menestyskomedian Night At the Museum ja Vaaleanpunainen Pantteri –elokuvan ohjaajalta.

Huono-onnisen yövartijan Larryn (Ben Stiller) vartioima museo herää taas yöllä eloon. Tämänkertaiset tapahtumat sijoittuvat maailman suurimpaan museoon – Washington D.C:ssä sijaitsevaan Smithsonian-museoon.

Larry ja hänen uskolliset apulaisensa presidentti Roosevelt (Robin Williams) ja seikkailija Jedediah (Owen Wilson) kohtaavat yön pimetessä mm. raudanlujan Amelia Earhartin (Amy Adams) – ensimmäisen naisen, joka lensi yksin Atlantin yli; rikoshistorian tunnetuimman gangsterin Al Caponen (Jon Bernthal); sekä hirmuvallitsijana tunnetun Napoleon Bonaparten (Alain Chabat). Ja ongelmia aiheuttaa niin ensimmäisenä avaruudessa ollut apina kuin jättimustekalakin. Hurja yöllinen meno museossa on jälleen valloillaan ja ainoa, joka voi tilanteen selvittää, on Larry.

Pääosissa nähdään Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson ja Amy Adams.

Elokuvasta julkaistaan Suomessa sekä originaali että suomeksi puhuttu versio.

Smithsonian-instituutti on maaailman suurin museokompleksi käsittäen 19 eri museota ja 9 tutkimuskeskusta. Siellä on mm. National Air and Space Museum ja National museum of American History ja kaikenkaikkiaan 142 miljoonaa eri taideteosta/työtä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

2,00

3 varastossa

Tuotetunnus
DVD428145P
Ääni
DD 5.1 suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti (molemmissa)
Kesto
183 minuuttia
Levyjä
2
Lisätieto
4
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti (molemmissa)
Genre
Komedia / Fantasia / Seikkailu
Alkuperäisnimi
Twinpack: Alvin and The Chipmunks 2/Night at The Museum 2
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2009 (molemmat)
Studio/Jakelija
FOX
EAN
6438044281453
Musiikki
David Newman/Alan Silvestri