AUTO B GOOD: Autokaupungin ABG

Emmy-palkittu animaatiosarja Auto B Good opettaa lapsille elämänarvoja ja moraalia.

Tervetuloa autokaupunkiin – autojen ihmeelliseen maailmaan. Liity Jonen, Essin ja muiden autojen joukkoon ja koe vauhdikkaat seikkailut heidän seurassaan. Jokainen DVD koostuu kuudesta palkitusta tarinasta ja opettaa elämänarvoja ja empatiaa.

Kypsyyskoe:
Riippumattomuus! Jiipee haluaisi lähteä isojen kavereiden kanssa ajelulle ja tekee itse huoltonsa…mutta kannattaako laittaa siirappia renkaisiin?

Kutsumattomia vieraita:
Neuvokkuus! Kati, Maria ja Essi etsivät salaista vesiputousta. Mutta mikä neuvoksi, kun Marian akseli katkeaa ja yö saapuu?

Siisti suunnitelma:
Puhtaus! Ystävykset päättävät tehdä Elmolle palveluksen siivoamalla hänen kotinsa. Tästä innostuneena Elmo itsekin kokee melkoisen muutoksen.

Karkeaa käytöstä:
Kohteliaisuus! Elmo on elänyt jo kauan omissa oloissaan ja unohtanut käytöstavat. Onnistuuko niiden palauttaminen Matilta ja Katilta?

Vuoden malliauto:
Reiluus! Professori keksii tietokoneen, joka valitsee vuoden malliauton. Mutta ovatkohan kaikki tyytyväisiä lopputulokseen?

Ystävien apu:
Itseluottamus! Jiipee epäonnistuu tempuissaan ja menettää itseluottamuksensa. Saavatkohan Jone ja professori sen kuitenkin palautettua?

Luokka:
Formaatti: DVD

5,95

5 varastossa

Tuotetunnus
GPOWDV062
Levyjä
1
Genre
Lasten animaatio
EAN
6430011000623