BARBARA TAYLOR BRADFORD: RAHAN RUHTINATAR -TRILOGIA

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat/sarjat:
* Rahan ruhtinatar (A Woman of Substance, 1984, 360 min)
* Unelmien valtiatar (Hold the Dream, 1986-1987, 200 min)
* Nainen ylitse muiden (To Be the Best, 1992, 187 min)

Rahan ruhtinatar
Palvelija Emma Harte (nuorena Jenny Seagrove; vanhempana Deborah Kerr) joutuu lähtemään Fairley Hallin linnasta nuorella iällä, vuonna 1905. Hän aloittaa matkansa tuntematonta tulevaisuutta kohti köyhänä, katkerana ja yksin. Emman ainoa voimaa antava tavoite on saada kostaa miehelle, joka petti hänet. Vähitellen, vuosien saatossa, Harte rakentaa elämästään menestystarinan sitkeydellä, kylmällä määrätietoisuudella ja kunnianhimolla. Hänen tavarataloketjustaan tulee menestyksen symboli ja hänestä itsestään yksi maailman rikkaimmista naisista. Mikään ei ole enää hänen otteensa ulottumattomissa.

Unelmien valtiatar
Emma Harte (Deborah Kerr) jättää suunnattoman liikeimperiuminsa perinnöksi pojantyttärelleen Paulalle (Jenny Seagrove). Mittaamattoman perinnön mukana siirtyy myös valtava vastuu ja vanhat unelmat, jotka loivat Emmasta sen mikä hän on – unelmat kostosta ja menestyksestä. Kaunis Paula ottaa vallan ja uuden asemansa vastaan, tiedostamatta, että unelma kätkee sisäänsä todellisen painajaisen. Hän joutuu heti liikemaailman äärimmäisen kylmään ja armottomaan pyöritykseen, jossa ainoastaan vahvimmat selviävät. Paulan on opittava pian valtapelin säännöt, jossa ystäviä on harvassa ja rikkaus sekä menestys rakentuvat kunnianhimon, ahneuden ja säälimättömyyden varaan – rakkautta tyystin unohtamatta.

Nainen ylitse muiden
Paula (Lindsay Wagner) jatkaa taisteluaan isoäitinsä liikeimperiumin johdossa. Tavarataloketjun laajennussuunnitelman lisäksi haasteena on epävakaalle pohjalle ajautunut talous ja kateudesta katkeroituneet vihamiehet, joiden tähtäin on Paulan täydellinen tuho. Hänen on todistettava olevansa isoäitinsä luottamuksen arvoinen – nainen ylitse muiden.

Luokka:
Formaatti: DVD

24,95

Tilaustuote

Tuotetunnus
MAJ1956
Ääni
englanti
Kesto
748 minuuttia
Levyjä
4
Lisätieto
Sisältää elokuvat/sarjat Rahan ruhtinatar 1-3
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Romanttinen draama
Alkuperäisnimi
Barbara Taylor Bradford: The Story of Emma Harte Complete Box
Alkuperämaa
Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
2019
Studio/Jakelija
MAJENG MEDIA
EAN
7350007159564