BRUCE WILLIS: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää elokuvat Precious Cargo, The Prince, Set Up ja Vice.

Precious Cargo:
Epäonnistuneen ryöstökeikan seurauksena pikkurikolliset ja entiset rakastavaiset Jack ja Karen (Mark-Paul Gosselaar ja Claire Forlani) joutuvat kovaotteisen mafiapomo Eddien (Bruce Willis) epäsuosioon. Selvitäkseen hengissä on heidän kadottava maisemista, mutta sitä ennen heidän on kaapattava vielä yksi timanttilähetys. Viimeisenkin keikan karvaasti epäonnistuttua heidän keskenäinen luottamuksensa joutuu koville, eikä tilannetta helpota paikalle kurvaava Eddie, joka janoaa pettureille veristä kostoa.

The Prince:
Eläkkeellä oleva rikollispomo Paul (Jason Patric) riuhtaistaan takaisin menneisyyteensä, Las Vegasin alamaailmaan, kun hänen tyttärensä Beth (Gia Mantegna) yllättäen kidnapataan. Yhdessä parhaan ystävänsä Samin (John Cusack) kanssa hänen on kohdattava kasvokkain vanha verivihollisensa Omar (Bruce Willis), joka on odottanut Paulin paluuta ja mahdollisuutta kostoon jo vuosien ajan…

Set Up:
Kosto on parasta kylmänä tarjoiltuna… Vauhdikkaassa toimintaelokuvassa Sonny (Curtis ”50 Cent” Jackson) ja Vincent (Ryan Phillippe) osallistuvat armottomaan ryöstökeikkaan, mutta Sonny ei aavista olevansa vain yksi uhrattava sotilas kihojen pelilaudalla. Selkään puukotettu Sonny ei aio päästää hänet pettäneitä Vincentiä ja mafiapäällikkö Biggsiä (Bruce Willis) helpolla.

Vice:
Julian Michaelsin (Bruce Willis) pyörittämä VICE on täysin uudenlainen ultimaattinen pelikeskus missä mikä tahansa on mahdollista ja sallittua. Asiakkaat voivat toteuttaa villeimmätkin fantasiansa keinotekoisten, mutta täysin ihmismäisten hahmojen avulla. Yllättäen yksi virtuaali-ihmisistä (Ambyr Childers) muuntautuu älylliseksi, täysin tietoiseksi itsestään ja karkaa keskuksesta, joutuen välittömästi Julianin palkkasoturien ja VICE:n sulkemista ankarasti ajaneen poliisin (Thomas Jane) armottomaan ristituleen.

 

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
61662
Ääni
englanti
Kesto
349 minuuttia
Levyjä
4
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
21.3.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165616624
Näyttelijät
Bruce Willis