CAPTAIN FANTASTIC

Humoristisen ja ajatuksia herättävän elokuvan Captain Fantastic käsikirjoitus ja ohjaus ovat pitkän näyttelijänuran tehneen Matt Rossin käsialaa. Vahvan pääosan tulkitsee Taru sormusten herrasta -trilogiasta tuttu Viggo Mortensen, ja taianomaista tunnelmaa elokuvaan tuo islantilaisyhtye Sigur Rósin luoma musiikki.

Koskettavassa draamaelokuvassa pelkistettyä ja eristäytynyttä elämää luonnon helmassa viettänyt perhe joutuu lähtemään luomastaan lintukodosta ja kohtaamaan modernin maailman erilaiset arvot ja maailmankatsomuksen.

Ben (Viggo Mortensen) ja Leslie (Trin Miller) Cash ovat hartiavoimin rakentaneet sankan metsän siimekseen omavaraisen ja omalaatuisen kodin, jossa Ben määrätietoisesti koulii pariskunnan kuudesta lapsesta vahvoja, sivistyneitä ja eloonjäämistaitoisia. Kun järkyttävä tragedia särkee luonnonläheisen idyllin, eksentrisen perheen on jätettävä erilainen elämäntapansa ja palattava ihmisten ilmoille. Samalla Ben joutuu vaikeiden kysymysten äärelle pohtiessaan, mitä vanhemmuus pohjimmiltaan tarkoittaa ja millaisen hinnan hänen lapsensa ovat joutuneet maksamaan isänsä unelmasta.

Luokka:
Formaatti: DVD

7,95

3 varastossa

Tuotetunnus
7112
Ääni
englanti
Kesto
118 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Draamakomedia
Julkaisupäivä
5.12.2016
Alkuperäisnimi
Captain Fantastic
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2016
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5706168998702
Ohjaaja
Matt Ross