CHARLES BRONSON – FAMILY COPS: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää Family of Cops – Poliisin painajainen -elokuvat 1, 2 ja 3.

Family of Cops – Poliisin painajainen 1:
Trilogian ensimmäisessä osassa milwaukeelainen poliisietsivä Paul Fein (Charles Bronson) joutuu todistamaan maailman epäoikeudenmukaisuuden, kun hänen kapinallista nuorinta tytärtään Jackiea syytetään monimiljonääri Adam Novaeckin murhasta. Lainvalvontaperheen pää Fein kohtaa elämänsä suurimman haasteen, kun hän yrittää yhdessä kahden poliisivoimiin kuuluvan poikansa Benin ja Edin ja asianajajatyttärensä Katen avustamana todistaa Jackien syyttömäksi.

Family of Cops – Poliisin painajainen 2:
Trilogian toisessa osassa Paul Fein (Bronson) ja hänen lainvalvontaperheensä tutkivat seurakunnan papin järkyttävää murhaa. Todisteet viittaavat Venäjän mafiaan, joka uhkailee Feinin perhettä rikostutkinnan edetessä. Kun Fein saa tietää totuuden papin murhasta, hän kehittää suunnitelman mafian pääjehun henkilöllisyyden paljastamiseksi.

Family of Cops – Poliisin painajainen 3:
Trilogian kolmannessa osassa Paul Fein (Bronson) ja hänen poikansa Ben tutkivat miljonääri Phillip Chandlerin ja hänen vaimonsa kuolemaa. Tutkimukset johdattavat Feinit yksityiselle sikarikerholle, jossa kaupungin kerma viihtyy pormestaria myöten. Havana Clubilla alkaa kuitenkin kärytä muukin kuin sikarit, kun murhan jäljet johtavat rahanpesuun ja poliisivoimien korruptioon. Fein perheineen todistaa jälleen nerokkuutensa onnistuessaan paljastamaan murhien taustalla piilevät tapahtumasarjat ja lopullisen totuuden.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
5682
Ääni
englanti
Kesto
320 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
21.3.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165056826
Näyttelijät
Charles Bronson