EMMERDALE 3 & 4 KAUSI

Kartano saa uusia asukkaita, kun sinne muuttavat sekä Chris ja Kathy että Dolly poikansa kanssa. Frank Taten suunnitelmat seudun tulevaisuuden suhteen eivät herätä pelkkää ihastusta. Onko Kartanon rakennustyömaan tulipalon takana kotitilansa menetystä pelkäävä Michael Feldmann vai Kim Taten hevosen jalkoihin joutunut, muutenkin yläluokalle kaunaa kantava Jock MacDonald, jonka luvattomat koiraurheilubisnekset Zoe Tate sabotoi?

Turistioppaassa on painovirhe, ja Villapakka-pubin kävijämäärän kasvusta kärsivät sekä Amos että kanta-asiakkaat. Henryä kassakoneen kilinä miellyttää. Emmerdalen tilalla Joen ja Katen uusperheen murheet jatkuvat. Sarah joutuu valitsemaan tekeekö töitä toimistolla vai maatilalla. Entä siirryttäisiinkö tilalla luomuun?

Alkaako ketkulla Eric Pollardilla uusi elämä, kun hurmaava Debbie Wilson hyväksyy hänen kosintansa, ja onko Dolly sittenkään paras kumppani Alan Turnerille? Nickin ja Elsan seurustelu saa yllättävän käänteen ja nuorten on tehtävä suuria päätöksiä.

Jaksot on suomentanut Kaarina Suvanto.

Beckindalessa kesä on kukkeimmillaan ja Emmerdalen tilalla riittää töitä. Kaikkien yllätykseksi myös Sarah suostuu pellolle, vaikka on jo saanut työpaikan Villapakan tiskin takaa… Kylän nuori kapinallinen Archie Brooks palaa matkoiltaan, mutta jatkaa vanhemman väen harmiksi anarkista menoaan. Yllättäen Zoe ja Archie alkavat ystävystyä.

Kaikkien odotusten vastaisesti Nick on innoissaan Elsan vauvauutisesta ja uskoo yhteiseen tulevaisuuteen. Todellisuudessa kaikki ei suju kuin unelmissa, mutta Elsan äiti heltyy auttamaan nuortaparia.

Rachel saa työtä Taten kuljetusliikkeen respassa, mutta Pete Whiteley saapuu sotkemaan hänen elämäänsä. Seurustelu saa ikävän lopun, joka järkyttää koko Sugdenin perhettä.

kimin äidinvaistot heräävät, ja hän alkaa painostaa Frankia yhteisen vauvan hankintaan. Asiassa on vain yksi pieni mutta…

Jack jatkaa lusmuiluaan. Varastelu on viimeinen pisara: Sethin ja Turnerin mitta tulee täyteen.

Annie Sugden täyttää 70 vuotta, mutta kesken juhlien Amos tuupertuu. Onneksi mies ei tarvitsekaan vanhan Bill Whiteleyn tarjoamaa ruumisarkkua, vaan kuntoutuu ja pääsee taas valvomaan rakasta pubiaan..

Jaksot on suomentanut Kaarina Suvanto.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

5,95

20 varastossa

Tuotetunnus
DVD219002
Ääni
Englanti: Stereo
Kesto
484 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi
Genre
TV-Sarja, Draama
Alkuperäisnimi
Emmerdale
Alkuperämaa
Englanti
Valmistumisvuosi
1990
EAN
6430052190024