ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT – LAST CHANCE TO SEE

Lähde mukaan uskomattoman kauniille ja opettavaiselle matkalle maailman ympäri – seurana tunnettu näyttelijä Stephen Fry (Kyllä Jeeves hoitaa, Musta Kyy) ja eläintieteilijä Mark Carwardine. Mahtava luontoelämys odottaa!

ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT -dokumentin (Last Chance to See) perustana on itse asiassa BBC:n radio-ohjelman projekti vuodelta 1989. Ohjelmassa Douglas Adams ja eläintieteilijä Mark Carwardine matkustivat muutamiin luoksepääsemättömiin paikkoihin etsiäkseen uhanalaisia eläinlajeja. He vierailivat mm. Uudessa-Seelannissa, josta he yrittivät löytää kakapon, maailman suurimman (ja kömpelöimmän) papukaijan. Toinen matka suuntautui Afrikkaan, josta tavoittena oli löytää valkoinen sarvikuono. Lisäksi he kävivät Madagaskarilla, vuorigorillojen luona Ruandassa ja puoli-sokeaa delfiiniä katsomassa Kiinassa.

ENNEN KUIN NE HÄVIÄVÄT -dokumentissa Stephen Fry ja Mark Carwardine seuraavat Douglas Adamsin jalanjälkiä ja palaavat joihinkin näihin luoksepääsemättömiin paikkoihin. Stephen Fry tunnetaan kirjailijana (romaaneja ja omaelämäkerta), näyttelijänä (mm. Musta Kyy) ja elokuvaohjaajana. Mark Carwardinesta tuli kuuluisa tämän laadukkaan BBC-dokumentin myötä. Dokumentin jälkeen hänestä on tullut hyvin arvostettu valokuvaaja/kolumnisti näissä piireissä.

Luokat: , , ,
Formaatti: DVD

7,95

Tilaustuote

Tuotetunnus
17252IN
Kesto
360 minuuttia
Levyjä
2
Ikäraja
S
Tekstitys
suomi,ruotsi,norja,tanska
Genre
dokumentti
Julkaisupäivä
22.5.2020
Alkuperäisnimi
Last Chance To See
Valmistumisvuosi
2009
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165172526