FILMSTARS DON’T DIE IN LIVERPOOL

Peter ei tiedä, mihin hän joutuu tarjoutuessaan viehättävän naapurinsa tanssipartneriksi. Naapuri on useissa skandaaleissa ryvettynyt, Oscar-palkittu filmitähti Gloria Grahame, – ja 28-vuotiasta Turneria tuplasti vanhempi. He rakastuvat nopeasti ja syvästi.

Omasta viehätysvoimastaan tietoinen Grahame on paennut suhdesotkuja ja keltaista lehdistöä Hollywoodista Englantiin. Ohjaaja Nicholas Raysta (mm. Nuori kapinallinen, 1955) erottuaan tähti avioitui Rayn Tony-pojan kanssa. Ruma juoru väitti äitipuolen vietelleen pojan tämän ollessa alaikäinen ja Grahamen vielä aviossa isä-Rayn kanssa.

Skandaalia sivutaan skottiohjaaja Paul McGuiganin onnistuneessa draamassa, joka pohjautuu Turnerin muistelmiin. Repostelun sijaan äänessä ovat rakastavaiset itse. Annette Bening tekee upean roolin vakavasti sairaana Grahamena. Juorulehtien vainoon väsyneen tähden femme fatale -imagon alta paljastuu rakkaudenkaipuinen ja tunteisiinsa epäröimättä heittäytyvä nainen. Grahame janoaa ihailua ja läheisyyttä, mutta tekee myös parhaansa torpedoidakseen Turnerin pyyteettömän rakkauden. Jamie Bell pääsee väläyttämään tanssitaitojaan Turnerin roolissa. Kahden taitavan näyttelijän keskinäinen kemia on vaivatonta ja luontevaa.

Luokka:
Formaatti: DVD

9,95

5 varastossa

Tuotetunnus
1251
Ääni
Dolby Digital 2.0
Kuvasuhde
16:9 anamorfinen laajakuva
Kesto
105 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Draama
Julkaisupäivä
24.10.2019
Alkuperäisnimi
Filmstars Don’t Die in Liverpool
Alkuperämaa
Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
2017
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165665820