HORROR MOVIE COLLECTION VOL. 1

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Texasin moottorisahamurhat (The Texas Chainsaw Massacre, 1974)
* The Pact (2012)
* Static (2012)
* Airborne (2011)
* Requim
* The Thompsons (2012)
* Fay Grim (2006)
* Punishment
* Host (2020)
* Jack in the Box (2019)

Texasin moottorisahamurhat:
Tarina viidestä kaveruksesta, jotka ajautuvat kannibaaliperheen silmätikuiksi Teksasin syrjäseuduilla.

The Pact:
”The Pact” on vuonna 2012 ensi-iltansa saanut Nicholas McCarthyn ohjaama yhdysvaltalainen independent-kauhuelokuva. Se tehtiin pienellä budjetilla ja oli yleisömenestys. Elokuvan ensi-ilta oli Sundancen filmifestivaaleilla 2012. Elokuva kertoo nuoresta naisesta nimeltä Annie (Caity Lotz), joka menee velvollisuudentunnosta kotikaupunkiinsa San Pedroon inhoamansa äidin hautajaisiin. Hän palaa lapsuudenkotiinsa ja alkaa huomata siellä tapahtuvan outoja ja selittämättömiä asioita. Talo saa Annien siskon ja serkun katoamaan, ja Annie tuntee pahuuden läsnäolon.

Static:
Hyytävää jännitystrilleriä tähdittävät Milo Ventimiglia (Heroes, Rocky Balboa), Sarah Shahi (L-koodi), William Mapother (Kauna, Lost) sekä kauhun uusiin kohtalokkaisiin suosikkikaunottariin lukeutuva Sara Paxton (Viimeinen talo vasemmalla, The Innkeepers).
Jonathan (Milo Ventimiglia) ja Addie (Sarah Shahi) ovat aviopari, joka yrittää toipua ainoan lapsensa menetyksestä. Eräänä yönä he löytävät kotioveltaan nuoren hätääntyneen naisen Rachelin (Sara Paxton), joka kertoo pakenevansa tummiin naamioihin kätkeytyneitä miehiä. Jonathan ja Addie päästävät pelokkaan naisen kotiinsa, eikä aikaakaan, kun perheen painajainen alkaa.

Airborne:
Jännittävää ja klaustrofobista Airborne-lentokonetrilleriä on verrattu niin Twilight Zoneen kuin Snakes on a Planeen. Elokuvan vaikuttavassa tähtikaartissa nähdään legendaarinen Mark Hamill (Star Wars -elokuvien Luke Skywalker) sekä Julian Glover (Game of Thrones).
Vuosisadan myrsky, terroristit ja psykoottiset murhaajat ovat vasta alkusoittoa lennon 686 New Yorkiin ottaneille. Matkan todelliset kauhut odottavat vielä paljastumistaan…

The Thompsons:
Amerikan ahdistunein vampyyriperhe suuntaa Englantiin löytääkseen muinaisen vampyyriklaanin. Se mitä he löytävät sen sijaan voisi repiä heidän perheensä erilleen – ja kurkkunsa auki – ikuisiksi ajoiksi…

Fay Grim:
CIA-agentti Fulbright (Jeff Goldblum) pakottaa Fay Grimin (Parker Posey) paikallistamaan muistikirjoja, jotka kuuluivat hänen pakosalla olevalle ex-aviomiehelleen Henry Foolille (Thomas Jay Ryan). Niissä oleva informaatio voisi vaarantaa USA:n turvallisuuden, mikä pakottaa Fayn suuntaamaan Pariisiin hakemaan niitä.

Host:
Kuusi ystävystä palkkaa meedio Seylanin (Seylan Baxter) järjestämään spiritistisen istunnon Zoomin kautta koronarajoitusten takia – mutta kukaan heistä ei osaa odottaa kuinka pahasti asiat menisivät pieleen. Pahan hengen (James Swanton) pyrkiessä heidän koteihinsa alkavat he ymmärtää, etteivät he välttämättä tule selviytymään yöstä hengissä…

Jack in the Box:
Avattuasi laatikon et voi paeta sitä… Maaseutumuseolle lahjoitetaan mystinen, antiikkinen vieteriukko. Pian intendentti Casey Reynolds (Ethan Taylor) alkaa epäillä, että laatikossa oleva pelottava klovninukke elää omaa elämäänsä. Pian selviää myös, että Caseyn työtoverit kuolevat mystisesti yksi toisensa jälkeen. Pystyyko Casey keksimään syyn painajaiseen ja pysäyttämään kaiken, vai joutuuko hän itsekin tuntemattoman uhriksi?

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

6 varastossa

Tuotetunnus
6732
Ääni
englanti
Levyjä
10
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Rikoskauhutrilleri
Julkaisupäivä
11.11.2022
Alkuperäisnimi
Horror Movie Collection Vol. 1
Alkuperämaa
Yhdysvallat, Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
1974/ 2006/ 2011/ 2012/ 2019/ 2020
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165067327