INVASION MOVIE COLLECTION

Katastrofielokuvia on ollut olemassa lähes yhtä kauan kuin Hollywoodissa on tehty elokuvia. Ne ovat kiehtoneet ihmisiä jo vuosikymmenten ajan.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Termination (2019)
* Redcon-1 (2018)
* Battlefield 2025 (2020)
* Parallel Minds (2020)
* Alien: Battlefield Earth (2021)

Termination:
Prototyyppi seuraavan sukupolven ihmisrobotista on juuri ilmestynyt. Mutta käy ilmi, että se on otettu käyttöön aivan liian aikaisin: piilevät järjestelmävirheet saavat sen sekoamaan ja tappamaan ihmisiä hallitsemattomasti. Naispuolinen cyborgi pelkää uhrien määrän kasvavan ja yrittää saada kehittäjäänsä lopettamaan ohjelman ja tuhoamaan hänet, ennen kuin on liian myöhäistä…

Redcon-1:
Ihmisten joukossa on alkanut levitä virus, joka valtaa hermoston, aiheuttaa psykoottisia oireita ja äärimmäistä väkivaltaisuutta. Ihmiskunta on muuttumassa tappavien hullujen mereksi ja tartunnan saaneet eristetään omille alueilleen, jotta virus ei pääsisi leviämään. Eliittijoukon sotilailla on vain vähän aikaa tunkeutua karanteenialueelle ja löytää tiedemies, jolla saattaa olla avain maailman pelastamiseen. Edessä on verinen taistelu.

Battlefield 2025:
Vaarallinen vanki pakenee, jotta pääsisi nauttimaan vapaudesta. Mutta sen sijaan hän kokeekin äärimmäisen kauhujen yön, kun vihamielinen olio toisesta maailmasta ilmestyy Arizonan pikkukaupunkiin. Vanki joutuu taistelemaan tuntematonta vaaraa vastaan yhdessä telttailijaporukan, poliisin ja lemmenparin kanssa.

Parallel Minds:
Lähitulevaisuudessa on kehitetty vallankumouksellinen piilolinssi Red Eye 2, joka voi tallentaa dataa ja tuoda hautautuneet muistot takaisin pintaan. Kuitenkin juuri sen julkaisun kynnyksellä muistiosaston tutkija Margo Elson (Tommie-Amber Pirie) saa selville, että Red Eye:n pääohjelmoija on murhattu. Margo lyöttäytyy yhteen menneisyyttään pakenevan poliisin Thomas Elliotin (Greg Bryk) kanssa selvittääkseen mitä hänen ystävälleen tapahtui.

Alien: Battlefield Earth:
Kun USA:n armeija ottaa kiinni kaksi Zeta Reticuli -planeetalta kotoisin olevaa avaruusolentoa, niiden kaverit päättävät valloittaa maapallon.

Luokka:
Formaatti: DVD

16,95

7 varastossa

Tuotetunnus
37732
Ääni
englanti
Levyjä
5
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Scifi-toiminta
Julkaisupäivä
11.11.2022
Alkuperäisnimi
Invasion Movie Collection
Alkuperämaa
Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
2018/ 2019/ 2020/ 2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165377327