JOHN WAYNE COLLECTION (BLU-RAY)

Legendaarinen John Wayne on voittanut yhden Oscar-palkinnon, suorituksestaan elokuvassa ”Kova kuin kivi”. Lisäksi hän on eniten päärooleja näytellyt näyttelijä.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Alaskan hurjapäät (North to Alaska, 1960)
* Areenan hurjapäät (Circus World, 1964)
* Barbaari ja geisha (The Barbarian and the Geisha, 1958)
* Valloittaja (The Conqueror, 1956)

Alaskan hurjapäät:
Waynen miehinen olemus ei petä tässäkään viihdyttävässä seikkailussa, joka perustuu Laszlo Fodorin näytelmään Birthday Gift. Hersyvä westernkomedia!
Karaistunut kullankaivaja Sam (John Wayne) lähtee kaupunkiin ostamaan kaivuuvälineitä ja lupautuu noutamaan samalla parhaan ystävänsä George Prattin (Stewart Granger) ranskalaisen kihlatun Jenny Lamontin (Lilyan Chauvin) – jota George ei ole koskaan tavannut mutta johon hän on ollut kirjeenvaihdossa kolmen vuoden ajan. Käy kuitenkin ilmi, että nuorikko on löytänyt jo uuden miehen. Sam ei kuitenkaan jää neuvottomaksi, vaan ottaa mukaansa prostituoidun Angelin (Capucine) korvaamaan Jennyn, ja soppa on valmis!

Areenan hurjapäät:
Sirkustirehtööri Matt Mastersin (John Wayne) ongelmat alkavat Amerikassa 1910-luvulla. Kukaan ei enää näytä olevan kiinnostunut hänen sirkuksensa pellehahmoista, jonglööreistä tai villieläimistä. Yhdessä adoptiotyttärensä Tonin (Claudia Cardinale) kanssa he päättävät siirtää esityksensä Eurooppaan. Kun sirkus saapuu Barcelonan satamaan saavat he suureleisen vastaanoton. Mutta keskellä juhlintaa tapahtuu katastrofi – koko alus telttoineen ja kassakaappeineen kaikkineen uppoaa! Matt tajuaa epätoivoisena ettei hänellä ole varaa tarjota työntekijöilleen edes kunnon ruokaa. Yhtäkkiä hän saa järjettömän idean: hän aikoo luoda uudenlaisen sirkusesityksen – Villin Lännen Shown! Tosin hänen täytyy ensin opetella jotain mitä hän ei ole moneen vuoteen tehnyt – henkeäsalpaavia sirkustemppuja!

Barbaari ja geisha:
John Hustonin ohjaama Barbaari ja geisha on upea seikkailuelokuva, jossa juonittelu ja romantiikka kietoutuvat yhteen historiallisessa ympäristössä. Tässä romanttisessa seikkailuelokuvassa nähdään legendaarinen John Wayne!
Vuonna 1856 amerikkalainen diplomaatti Townsend Harris (John Wayne) suuntaa kauppaneuvotteluihin Japanin vihamielisen hallinnon kanssa. Esteet, vaarat tai edes kuvankaunis nuori geisha Okichi (Eiko Ando) eivät pysty pysäyttämään häntä tässä vaikeassa tehtävässä.

Valloittaja:
John Wayne näyttelee heimopäällikkö Temüjinia, joka tunnetaan myös Tsingis-kaanina! Tataarit tappoivat Temüjinin isän, mistä asti heimot ovat olleet sotajalalla. Eräällä ryöstöretkellään hän kaappaa tataaripäällikön tyttären Bortain (Susan Hayward). Tämä punatukkainen vanki puolestaan varastaa Temüjin sydämen, asettaen heimopäällikön vaikean valinnan eteen.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

5 varastossa

Tuotetunnus
47712
Ääni
englanti
Levyjä
4
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Historiallinen western-draama
Julkaisupäivä
11.11.2022
Alkuperäisnimi
John Wayne Collection
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
1956/ 1958/ 1960/ 1964
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165477126