KOTIIN TAKAISIN KAUDET 4-6

Kotiin takaisin (A Place to Call Home) on australialainen draamasarja. Sarjan tapahtumat sijoittuvat 1950-luvun Australiaan, kun vuosia ulkomailla viettänyt sairaanhoitaja Sarah Adams palaa entiseen kotimaahansa ja tutustuu varakkaaseen Bligh’n perheeseen.

Sarjan pääroolissa on Marta Dusseldorp, joka esittää päähenkilöä Sarah Adamsia. Sarjan muita päähenkilöitä ovat Bligh’n perheen isoäiti Elizabeth (Noni Hazlehurst), isä George (Brett Climo), tytär Anna (Abby Earl), poika James (David Berry) ja tämän vaimo Olivia (Arianwen Parkes-Lockwood). Muita keskeisiä hahmoja ovat muun muassa perhetuttu Regina Standish (Jenni Baird) ja tohtori Jack Duncan (Craig Hall).

Kokoelma sisältää kaudet 4-6.

Kausi 4:
Sarjan neljäs kausi keskittyy hahmojen välisiin suhteisiin, joihin kaksi vastakkaista yhteiskunnallista kysymystä vaikuttivat vuonna 1954. Ensimmäinen on konservatiivinen pelon aalto, joka syntyy Petrovin tapausta ympäröivästä Punaiset sänkyjen alla -säikähdyksestä. Toinen, liberaalin muutoksen aalto, joka avasi uusia sosiaalisia ja moraalisia valintoja.

Kausi 5:
On vuosi 1958 ja tummat pilvet muodostuvat Ash Parkin ylle. Perhe ymmärtää, että he ovat alttiita Sir Richard Bennettin pahantahtoisille aikomuksille ja että hänen sotkeutumisensa heidän raha-asioihinsa tekee heidän otteen Ash Parkista epävarmaksi ja heikoksi. Voisiko Regina olla heidän ainoa toivonsa pelastuksesta, vai pelaako hän kaksoispeliä heitä vastaan?

Kausi 6:
Sarjan kuudennella kaudella jokainen perheenjäsen löytää todellisen merkityksensä elämässä ja paikan, jota kutsua kodiksi. 1960-luvun lähestyessä Invernessissä Ash Parkin asukkaat löytävät kukin tavan kohdata pelkonsa päästäkseen vihdoin kotiinsa. Joillekin haasteena on voittaa sota-ajan kokemuksistaan peräisin oleva henkinen arpi, kun taas toisia kohtalo, perhe, ystävät tai viholliset ovat vahingoittaneet.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

32,95

7 varastossa

Tuotetunnus
53732
Ääni
englanti
Levyjä
11
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Draama
Julkaisupäivä
11.11.2022
Alkuperäisnimi
A Place to Call Home Box 2
Alkuperämaa
Australia
Valmistumisvuosi
2016-2018
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165537325
Ohjaaja
Bevan Lee