MASKINERIET – KONEISTO 1. KAUSI

Koneisto on tiivistunnelmainen ja toiminnantäyteinen kahdeksanosainen trilleri, jonka tapahtumat keskittyvät Ruotsin ja Norjan rajaseudulle. Tapahtumat käynnistyvät, kun Olle (Joner), tavallinen perheenisä herää Sandefjordin ja Strömstadin väliseltä autolautalta. Miehellä ei ole muistikuvia edellisen illan tapahtumista. Hän löytää viereltään kassillisen rahaa ja aseen. Ollen on nopeasti selvitettävä mitä on tapahtunut, ennen kuin poliisit ottavat miehen kiinni. Epätoivoisen pakomatkan keskellä herää myös kysymys – kuinka paljon Ollen vaimo Josefin tietää (Hanna Alström) miehensä menneisyydestä?

Koneiston muissa päärooleissa nähdään Anastasios Soulis Josefinin veljenä, Jakob Eklund ja Angela Kovács Josefinin vanhempina, Emil Almén sarjan pahiksena ja Emilia Roosmann salaperäisenä Monicana. Ollea jahtaavina poliiseina nähdään Nina (Julia Schacht) ja Magnus (Rune Temte).

Antti Reini näyttelee sarjassa Håkania, päähenkilön puolison isän rakennusyhtiössä työskentelevää tarkastajaa, ja Sampo Sarkola nähdään roiston roolissa Nicolaina, joka juonii Ollen pään menoksi.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

19,95

5 varastossa

Tuotetunnus
MAJ1740
Ääni
ruotsi
Kesto
360 minuuttia
Levyjä
4
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, tanska, norja
Genre
Jännitys, Toiminta, TV-sarja
Julkaisupäivä
11.10.2021
Alkuperäisnimi
Maskineriet Säsing 1
Alkuperämaa
Ruotsi
Valmistumisvuosi
2020
Studio/Jakelija
MAJENG MEDIA
EAN
7350007157409