MUSTA KYY COLLECTION

Boksi sisältää kaikki Mustan Kyyn neljä tuotantokautta.

Kausi 1: Vuodet 1485-1508. Prinssi Edmund, Edinburghin herttua nukkuu pommiin ja myöhästyy tärkeästä taistelusta ja tappaa vahingossa Kuninkaansa Richard III:n. Edmund ehtii linnaan varoittamaan äitiään, kun joukot palaavat takaisin. Kuningas Richard IV astuu istuimelle. Edmund löytää vuoteestaan miehen, joka on haavoittunut, mutta hirveän rikas. Edmund antaa miehen olla ja muuttaa nimensä ja hänestä tulee Musta Vihannes, eikun Musta Kyy. Kaikki menisi muuten hyvin, mutta kun hänelle kummitellaan.

Kausi 2: Englanti vuosina 1558-1603. Eletään suuruuden aikaa, jolloin tämä maa muuttui siirtomaavallaksi. Mutta kaikki eivät myötävaikuttaneet tämän Kultaisen Ajan syntyyn, ei etenkään itsekäs ja pelkurimainen lordi Edmund, alias Musta Kyy, joka teki kaikkensa päästäkseen seinähullun kuningattaren suosioon.

Kausi 3: Englanti vuosina 1760-1815. Eletään upeaa hyvinvoinnin ja vallan aikaa. Silti päivä ei paista Mustalle Kyylle ja Edmundille, joiden kohtalona on palvella suorastaan heikkoälyistä kruununprinssiä. Mutta ovela ja häijy Musta Kyy tekee Baldrickin avulla kaikkensa hyötyäkseen prinssin tyhmyydestä.

Kausi 4: Aikojen alusta lähtien ovat tyylikkäät, kunnolliset ja urheat miehet edesauttaneet Englannin kunniakkaiden perinteiden jatkumista. Mutta on olemassa myös miehiä, kuten Edinburgin herttua Edmund, alias Musta Kyy, kuninkaan kiero, katkera ja ahne poika, jotka ilman mainesanoja saavat epäoikeunmukaisen paikkansa historiassa…

 

 

Luokat: ,
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
75562
Ääni
Dolby Digital englanti
Kuvasuhde
4:3
Kesto
750 minuuttia
Levyjä
8
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Komedia
Julkaisupäivä
9.5.2019
Alkuperäisnimi
Black Adder Collection
Alkuperämaa
Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
1982-1989
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165755620
Musiikki
Howard Goodall