NELJÄ ELEMENTTIÄ – Maa, tuli, vesi, ilma

Palkitun Järven tarina elokuvan tekijöiden NELJÄ ELEMENTTIÄ -dokumenttielokuva on matka neljään klassiseen elementtiin ainutlaatuisten ihmisten kautta. Elokuvan päähenkilöiden unohtumattomat tarinat kertovat ystävyydestä ja unelmista, syntymästä ja kuolemasta. Ihmisistä äärimmäisten kokemusten ja suoritusten takana.

Extreme-urheilu ja äärimmäisen vaaralliset harrastukset ovat tuttuja jokaiselle mediaa seuraavalle. Yhä vaativammat suoritukset ja äärirajoille viedyt kokemukset ovat jokapäiväisiä uutisia, samoin uutiset näissä yrityksissä kuolleista tai vakavasti loukkaantuneista.

Toisille äärimmäiset olosuhteet ovat arkipäivän työmaa. Ihmisten pelastaminen tulipaloista, maanjäristyksistä tai muista luonnonkatastrofeista on kutsumusammatti, jolla on elämää suurempi merkitys.

NELJÄ ELEMENTTIÄ vie katsojat klassisten elementtien kautta äärimmäisten kokemusten kulissien taakse. Seuraamme näiden elementtien intohimoisimpien kokijoiden elämää oman elementtinsä sisällä ja sen ulkopuolella. Jokainen päähenkilöistä on omassa elementissään maailman parhaimmistoa ja heidän arkensa on äärimmäisistä tilanteista selviytymistä.

Elokuva ei ole extreme-seikkailu vaan vielä suurempi seikkailu päähenkilöiden elämään, intohimoihin, pelkoihin, rakkauteen ja menettämiseen. Jalustalle nostettujen patsaiden takana on ihminen.

Luokat: , ,
Formaatti: DVD

4,95

yli 25 varastossa

Tuotetunnus
MRP02
Ääni
Dolby Digital 5.1 Suomi
Kuvasuhde
16:9 Anamorphic Widescreen
Kesto
63 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
7
Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa, Espanja
Genre
Dokumentti
Julkaisupäivä
19.2.2018
Alkuperäisnimi
Neljä elementtiä - maa, tuli, vesi, ilma
Alkuperämaa
Suomi
Valmistumisvuosi
2017
EAN
6429990006474