ROBIN COOK COLLECTION

Acceptable Risk
He ovat löytäneet ihmeen. Nyt on toivottava, ettei se tapa heitä. Kunnianhimoinen lääketieteen tutkija löytää homeen, joka saattaa olla rappeuttavan sairauden parannuskeinon perusta.

Invasion
Taivaalta sataa pieniä kiviä, joiden koskettaminen aktivoi ihmisissä piilevän viruksen ja saa ihmiset mutatoitumaan avaruusolioiksi. Avaruusoliot päättävät muuttaa jokaisen Maassa elävän ihmisen kaltaisekseen ja ovatkin pelottavan tehokkaita. Vain pieni ryhmä ihmisiä pystyy vastustamaan viruksen vaikutusta, sillä heillä on käytettävissään lääketieteellistä osaamista ja he pystyvät luomaan vasta-aineita virukselle.

Terminal
Rahapulan kourissa kamppaileva sairaala julistaa löytäneensä parannuskeinon aivosyövän lajiin ja kertoo pelastaneensa usean rikkaan miehen hengen. Kun nuori, samaa syöpää sairastava tyttö kuolee, eräs lääkäri huomaa, että tyttöä ja parantuneita miehiä oli hoidettu samalla lääkkeellä. Hänen tarkemmat tutkimuksensa paljastavat, että kyseessä on ovela juoni. Sairaalan hallinto on keksinyt houkutella varakkaita, vakavasti sairaita miehiä sairaalaan ja sairastuttaa heidät syöpään, joka sitten pystytään hoitamaan onnistuneesti.

Luokka:
Formaatti: DVD

9,95

1 varastossa

Tuotetunnus
86182IN
Kesto
360 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
18
Tekstitys
suomi,ruotsi,norja,tanska
Genre
trilleri
Julkaisupäivä
22.5.2020
Alkuperäisnimi
Robin Cook Collection
Valmistumisvuosi
1996
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165861826