RUTGER HAUER: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää elokuvat Sallows Helte, Split Second, 7eventy5ive ja Blast.

Sallows Helte:
Ankeassa tulevaisuudessa on yksinkertainen huvitus. Kyseessä on kovaotteinen urheilu minkä joukkueet kiertelevät pitkin poikin kuumuuden runtelemaa joutomaata. Sallow (Rutger Hauer) on yksi näistä pelaajista. Vammautuminen pudottaa joukkueelle olennaisen Dog Boyn (Justin Monjo), mutta onneksi mukaan lyöttäytynyt ja taidokkuutensa osoittanut Kidda (Joan Chen) ottaa kyseisen homman harteilleen. Itsepäisen Sallow’n johdolla he suuntaavat ammattilaisotteluihin joissa panokset ovat vielä kovemmat. Huom! Elokuvassa ei ole suomenkielistä tekstitystä.

Split Second:
Futuristisessa Lontoossa, jossa merenpinnan nousu on saattanut suuria alueita kaupungista veden alle, loppuunpalanut poliisi on saanut tehtäväkseen tutkia omituisia murhia, jotka viittaavat tappajaan, joka ei ole ihminen.

7eventy5ive:
75-pelin säännöt ovat yksinkertaiset. Sinun on soitettava pilasoitto tuntemattomalle ihmisille ja säikäytettävä hänet perusteellisesti 75 sekunnin kuluessa. Jos puhelun vastaaja nauraa tai sulkee puhelimen, häviät. Uskottavin pilasoitto voittaa. Yliopiston kampuksen opiskelijayhteisössä 75-peli kasvattaa suosiotaan. Kevät lukukausi päättyy ja ryhmä opiskelijoita suuntaa vuoristohuvilalle juhlimaan loman alkua. Harmittomaksi pilaksi tarkoitettu 75-peli jatkuu, kunnes opiskelijat soittavat pilasoiton väärälle henkilölle. Puhelun jälkeen peli vaihtuu eloonjäämistaisteluksi, jossa kukaan ei ole turvassa.

Blast:
Kun terroristit yrittävät keskeyttää Atlantan olympialaiset ottamalla katsojia ja urheilijoita panttivangeiksi, on talonmiehenä toimivan entisen taekwondo-mestarin pelastettava tilanne.

 

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
91652
Ääni
englanti
Kesto
383 minuuttia
Levyjä
4
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
7.2.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165916526
Näyttelijät
Rutger Hauer