SCHWARZENEGGER 3 MOVIE COLLECTION (BLU-RAY)

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Junior (1994)
* Identtiset kaksoset (Twins, 1988)
* Lastentarhan kyttä (Kindergarten Cop, 1990)

Junior
”Junior” on Arnold Schwarzeneggerin ja Danny DeViton tähdittämä pähkähullu komediaelokuva tutkijoista, jotka etsivät lääkettä keskenmenojen ehkäisyyn. Heidän tutkimukseltaan katkaistaan kuitenkin rahoitus eikä ihmiskokeisiin ole enää varaa – vai onko sittenkin…

Identtiset kaksoset
”Identtiset kaksoset” on Arnold Schwarzeneggerin ja Danny DeViton tähdittämä komediaelokuva. Tutkijat luovat laboratorio-oloissa täydellisen lapsen, Juliuksen (Arnold Schwarnegger). Sivutuotteena projektista syntyy myös Vincent (Danny DeVito), joka hylätään orpokotiin. Kun aikuiselle Juliukselle selviää, että hänellä on olemassa myös veli, hän päättää etsiä tämän käsiinsä keinolla millä hyvänsä. Tavatessaan veljekset huomaavat olevansa hyvin erilaisia: Julius on korkeasti koulutettu ja suojaisaa elämää viettänyt jättiläinen, kun taas Vincent on pienikokoinen huijari, jolla on kyltymätön halu naisiin ja rahaan. Palkkamurhaaja kannoillaan veljekset lähtevät etsimään äitiään, ja samalla he oppivat enemmän toisistaan.

Lastentarhan kyttä
Komedia LAPD:n etsiväkonkarista, John Kimblestä (Arnold Schwarzenegger), joka on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen ison huumepomon vihdoin telkien taa. Peitetehtävä lastentarhaopettajana on kuitenkin yksi kokeneen etsivän rankimmista kokemuksista ja viisivuotiaat huomattavasti pelottavampia kuin yksikään Kimblen kohtaama rikollinen.

Luokka:
Formaatti: BLU-RAY

19,95

3 varastossa

Tuotetunnus
MAJ1117
Ääni
englanti
Kesto
327 minuuttia
Levyjä
3
Lisätieto
Sisältää elokuvat Junior, Identtiset kaksoset, Lastentarhan kyttä
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Komedia
Alkuperäisnimi
Schwarzenegger Movie Collection
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Valmistumisvuosi
2021
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
EAN
7350007151179