SPACE MOVIE COLLECTION

Katastrofielokuvia on ollut olemassa lähes yhtä kauan kuin Hollywoodissa on tehty elokuvia. Ne ovat kiehtoneet ihmisiä jo vuosikymmenten ajan.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Invasion Planet Earth (2019)
* 2021 War of the Worlds (Alien Conquest, 2021)
* Meteor Moon (2020)
* Meteor (2021)
* Eternal Code (2019)

Invasion Planet Earth:
Thomas Dunn (Simon Haycock) on mies, jonka usko maailmaan on murtunut tyttären kuoleman vuoksi. Kun hänen vaimonsa eräänä aamuna kertoo olevansa uudelleen raskaana, toivo paremmasta herää Thomasissa. Mutta tämä on myös päivä, jolloin alienit tulevat maapallolle ja koko ihmiskunnan olemassaolo järkkyy.

2021 War of the Worlds:
Astronomisisarukset saavat selville, että marsilaiset uhkaavat hyökätä maahan. Kukaan ei kuitenkaan usko heitä, ennen kuin marsilaiset laskeutuvat maahan ja tuhoavat lähes koko New Yorkin.

Meteor Moon:
Meteorin romahdettua kuuhun gravitaatio alkaa vetää kuuta kohti maapalloa. Joukko tiedemiehiä joutuu selvittämään, miten estetään kuun törmääminen maapalloon – ennen kuin on liian myöhäistä…

Meteor:
Meteorin törmättyä maahan yksinäinen karjatilallinen ja eksynyt nuori tyttö pakenevat ilkeitä palkkasotureita.

Eternal Code:
Vallankumouksellisen keksinnön jälkeen Bridget Pellegrini (Erika Hoveland) löytää merkkivirheen yrityksessä, jonka kanssa hänen oma yrityksensä tekee yhteistyötä kehittääkseen mahdollisen nuoruudenlähteen ja ikuisen elämän prototyypin siirtämällä mielen uuteen kehoon. Astuessaan syrjään alkuperäisestä sopimuksesta huomaa hän pian, ettei yritystä pysäytä mikään sen takaisin saamiseksi. Sen jälkeen kun hänen perheensä kidnapataan on sen ainoa toivo sen teini-ikäinen tytär Miranda (Angelina Danielle Cama) ja tämän odottamattomat liittolaiset, armeijaveteraani Corey (Damien Chinappi) ja prostituoitu Stephanie (Kaiti Wallen).

Luokka:
Formaatti: DVD

16,95

7 varastossa

Tuotetunnus
38732
Ääni
englanti
Levyjä
5
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Scifi-toimintatrilleri
Julkaisupäivä
11.11.2022
Alkuperäisnimi
Space Movie Collection
Alkuperämaa
Yhdysvallat, Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
2019/ 2020/ 2021
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165387326