SPIRAL – KAUHUN KIERRE

Paranoiaa kiristysruuvin tavoin mestarillisesti hyödyntävä psykologinen kauhutrilleri käynnistyy, kun Malik ja aviomiehensä Aaron muuttavat Chicagosta idylliseen pikkukaupunkiin rauhallisen elämän toivossa. Aaronin tytär Kayla seuraa mukana vasten tahtoaan.

Uusperheen ystävälliset naapurit hurmaavat Aaronin oitis, mutta Malik vaistoaa jotain olevan pielessä. Naapuritalossa järjestetään yön pimeinä tunteina kokoontumisia, jotka muistuttavat salaseuran rituaalimenoja. Malik vajoaa vähitellen yhä syvemmälle epäilysten kierteeseen ja on varma siitä, että jokin uudessa kotikaupungissa uhkaa juuri hänen olemassaoloaan.

Spiral – Kauhun kierre on kirvoittanut kriitikoilta hyvin perusteltuja vertauksia Jordan Peelen läpimurtoon Get Outiin ja Ari Asterin Hereditary – Pahan perintöön. Taitavasti punottu juoni vertautuu myös Roman Polanskin paranoiatrilleriklassikoihin kuten Inhoon ja Rosemaryn painajaiseen. Kanadalainen Kurtis David Harder iskostaa kolmannella pitkällä ohjauksellaan nimensä suvereenisti vuosituhannen lupaavimpien kauhuelokuvantekijöiden kapeaan kärkijoukkoon.

”OIKEASTI RIIPIVÄÄ, PAINOSTAVAAKAUHUTUNNELMAA”
JUHO TYPPÖ, HELSINGIN SANOMAT

”ONNISTUU PITÄMÄÄN MIELENKIINNON YLLÄ KOKO KESTONSA AJAN”
AKI LEHTI, MUROPAKETTI.COM

Luokka:
Formaatti: DVD

14,95 Tulossa 16.06.2023

Tilaustuote

Tuotetunnus
NV-0249
Ääni
Stereo & Dolby Digital 5.1 englanti
Kuvasuhde
2.35:1
Kesto
85 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi
Genre
Kauhudraamatrilleri
Julkaisupäivä
16.6.2023
Alkuperäisnimi
Spiral
Alkuperämaa
Kanada
Valmistumisvuosi
2019
Studio/Jakelija
POLONIUM
EAN
6430051162497