STEVEN SEAGAL: ACTION HEROES Steelbook Limited Edition

Sisältää elokuvat Final Mission, General Commander, The Keeper ja Code Of Honor.

Final Mission:
Erikoisoperaatioiden päällikkö Axe (Steven Seagal) kamppailee jaksaakseen näennäisesti loputtomien kuolemien kanssa, jotka hänen työnsä tappokoneena ovat aiheuttaneet. Axe päättää vetäytyä eläkkeelle Aasian kaukaisiin viidakoihin, missä hän yrittää oppia hyväksymään eletyn elämänsä. Kun epätoivoinen isä rukoilee Axea pelastamaan kaapatun tyttärensä, Axe joutuu jättämään eläkepäivät. Hän kokoaa vanhan tiiminsä, ja yhdessä he lähtevät ottamaan kiinni kaappaajia ja palauttamaan tytön turvallisesti vanhempiensa luo.

General Commander:
Kun mafiapomo tappaa CIA:n agentti Jake Alexanderin (Steven Seagal) työkaverin, Jake haluaa panna roiston maksamaan teosta. CIA ei anna iskulle siunaustaan, joten Jake miehineen ottaa lopputilin ja muodostaa iskuryhmän, jolla on vain yksi tehtävä: kosto.

The Keeper:
Armotonta ja takuuvarmaa mäiskettä on luvassa, kun Steven ”yhden ilmeen mies” Seagal jahtaa syyllisiä tähdittämässään ja käsikirjoittamassaan toimintaelokuvassa. Los Angelesilainen poliisi Rolland Sallinger (Steven Seagal) saa pestin äveriään liikemiehen Connor Wellsin (Steph DuVall) tyttären Nikitan (Liezl Carstens) henkivartijana. Jälkikasvu kuitenkin joutuu kaappauksen uhriksi pakottaen Rollandin vaaralliseen pelastustehtävään.

Code Of Honor:
Eversti Robert Sikes (Steven Seagal) on päättänyt koota yhden miehen armeijansa ja puhdistaa kotikaupunkinsa kadut rikollisuudesta. Hän aikoo murskata katujengit, mafian ja korruptoituneet poliitikot maan tasalle pala kerrallaan, niin kauan kunnes tehtävä on kokonaan suoritettu. Kovanaamaisen everstin entinen suojatti William Porter (Craig Sheffer) ei pysty hyväksymään entisen esimiehensä omankädenoikeutta ja järeitä otteita, vaan lyöttäytyy yhteen paikallisen poliisin kanssa lopettaakseen veriset kostotoimenpiteet ja saadakseen miehen telkien taakse.

Luokka:
Formaatti: DVD

19,95

1 varastossa

Tuotetunnus
86652
Ääni
englanti
Kesto
373 minuuttia
Levyjä
4
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Toiminta
Julkaisupäivä
30.4.2022
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165866524
Näyttelijät
Steaven Seagal