THE JOULUKALENTERI (2 DVD + CD)

Legendaarisen TV-sarjan uusintajulkaisu sisältää DVD-tallenteiden lisäksi myös CD-levyn (Trio Saletti: Songs from The Joulukalenteri), joka sisältää kaikki sarjan laulut.

The Joulukalenteri on vuonna 1997 valmistunut, Jukka Virtasen ohjaama, television huumoriohjelmasarja. Siinä parodioidaan joulukalentereiksi kutsuttuja television lastenohjelmia.

Kauan sitten Suomessa oli luolissa asuvien tonttujen valtakunta. Pahat Näsät kuitenkin ajoivat tontut maanpakoon ja tuhosivat heidän luolansa. Näsät muistuttavat ulkonäöltään ihmistä, paitsi juotuaan alkoholia, jolloin heille kasvaa torahampaat ja silmälasit.

Kaukana Suomesta maailman ääressä, vanha tonttu Iki-Iäkäs on kuolemaisillaan, koska hänen elämänsä säveltä soittava soittorasia uhkaa pysähtyä. Soittorasian vetoavain on jäänyt Suomeen, ainoaan Näsiltä säästyneeseen luolaan Keuruulle. Iki-iäkäs lähettää kolme tonttua, Toivon, Kaukon ja Handen, hakemaan avainta. He saavat avukseen ”Viisasten kirjan”, jossa on vastaus kaikkiin maailman kysymyksiin. Kirja ei saa joutua Näsien käsiin.

Luokka:
Formaatti: DVD

9,95

Tilaustuote

Tuotetunnus
00914
Ääni
Stereo suomi
Kesto
322 minuuttia
Levyjä
2
Lisätieto
2 DVD + CD
Ikäraja
7
Tekstitys
ei tekstitystä
Genre
Komedia
Julkaisupäivä
29.11.2018
Alkuperäisnimi
The Joulukalenteri
Alkuperämaa
Suomi
Valmistumisvuosi
1997
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5711053009142
Musiikki
Trio Saletti