TODELLA UPEETA 3. KAUSI

TODELLA UPEETA (Absolutely Fabulous) on BBC:n tuottama ja näyttelijä Jennifer Saudersin kirjoittama komediasarja. Sauders esittäää myös yhtä sarjan päärooleista yhdessä Joanna Lumleyn ja Julia Sawalhan kanssa.

Edina Monsoon (Jennifer Saunders) on PR-toimiston omistaja ja johtaja, yksinhuoltajaäiti ja vastuuton, kapinallinen nelikymppinen teini samassa paketissa. Saffron ”Saffy” Monsoon (Julia Sawalha) on Edinan tytär, vakavamielinen nuori, joka yrittää pitää perheen elämän jonkinlaisessa järjestyksessä eikä ymmärrä äitinsä elämänvalintoja. Patsy Stone (Joanna Lumley) on Edinan paras ystävä, entinen malli, ammattibilettäjä, julkkisten siipeilijä, alkoholisti, narkomaani, ja paljon muuta. Patsy ei voi sietää Saffronia. June Whitfield esittää Edinan äitiä, joka on ollut hieman pihalla jo vuosikymmeniä, mutta kykenee välillä kuitenkin esittämään tyttärelleen myrkyllisiä huomautuksia. Herttainen mummeli, joka kärsii toisinaan kleptomaniasta. Bubbles (Jane Horrocks) on Edinan hupsu henkilökohtainen assistentti, jolla on voimakas Lancashiren aksentti. Hän käyttäytyy ja pukeutuu kuin pieni lapsi.

Lähes jokaisessa sarjajaksossa on vieraillut tunnettuja julkisuuden henkilöitä useimmiten omana itsenään – muun muassa Twiggy, Lulu, Britt Ekland, Helena Bonham Carter, Whoopi Goldberg, Sofie Gråbøl, Elton John, Ruby Wax. Sarjan tunnuslaulun ”This Wheel’s on Fire” ovat tehneet Bob Dylan ja Rick Danko ja sen esittää Julie Driscoll yhdessä Adrian Edmondsonin kanssa.

Luokat: ,
Formaatti: DVD

9,95

10 varastossa

Tuotetunnus
7552
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kesto
360 minuuttia
Ikäraja
12
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Komedia
Julkaisupäivä
31.10.2018
Alkuperäisnimi
Absolutely Fabulous Season 3
Alkuperämaa
Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
1996
Studio/Jakelija
SMD ENTERTAINMENT
EAN
5709165075520
Musiikki
Simon Brint