TOINEN MAHDOLLISUUS

Toinen mahdollisuus (En chance till) on Oscar-voittaja Susanna Bierin uusin elokuva. Bierin ohjaama ja hänen luottotyöparinsa Anders Thomas Jensenin käsikirjoittama draama on ravisteleva kuvaus perhetragediasta, joka johtaa surun murtaman päähenkilön tekemään vääriä valintoja, kenties oikeista syistä. Kohtalokkaan moraalipohdinnan pääosaa esittää Game of Thrones -tähti Nikolaj Coster-Waldau.

Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) ja Simon (Ulrich Thomsen) ovat työtovereita rikosetsivinä ja parhaita ystäviä, mutta miehet elävät aivan eri elämää. Andreas on juuri asettunut aloilleen kuvankauniin vaimonsa ja vastasyntyneen poikavauvansa kanssa. Simon puolestaan on vasta eronnut ja viettää valtaosan vapaa-ajastaan hankkiutumalla humalaan paikallisissa strippikuppiloissa.

Kaikki muuttuu, kun työpari komennetaan keikalle tyynnyttelemään kotiväkivaltaa huumeperheeseen. Keikka vaikuttaa rutiininomaiselta, kunnes Andreas löytää pariskunnan poikavauvan itkevänä kaapista. Tilanteen kipeys saa yleensä maltillisen Andreaksen pois tolaltaan. Kun Andreas menettää oikeudentajunsa, Simonista tulee se, jolla on voimaa määritellä raja oikean ja väärän välillä.

TOINEN MAHDOLLISUUS on Oscar-voittaja Susanne Bierin koskettava ja ravisteleva draama ihmisistä mahdottomassa tilanteessa.

Luokka:
Formaatti: DVD

4,95

12 varastossa

Tuotetunnus
AF70121
Ääni
Dolby Digital 5.1 tanska
Kuvasuhde
1.77:1
Kesto
102 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
16
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Draama
Julkaisupäivä
16.9.2015
Alkuperäisnimi
En chance til
Alkuperämaa
Tanska
Valmistumisvuosi
2015
Studio/Jakelija
ATLANTIC FILM
EAN
6438194701214